avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
(updated by Nina Bredholt VISMA ‎19-08-2019 09:58 )
Edvard Berntzen
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 379 Visninger

Ved registrering av bilag/dokumenter ønsker mange å legge til et vedlegg som understøtter bilaget. Det finnes forskjellige scenarioer der dette vil være ønskelig.

 

Vi kan se på et eksempel med inngående faktura hvor vi legger til et vedlegg med pdf av selve fakturaen. Det kunne også vært andre vedlegg som bilder eller pdf av bestillingen.

 

Åpne fakturaen via Inngående faktura (AP301000).

 

2019-08-16 15_29_04-Inngående faktura.png

I feltet oppe til høyre har vi valget Filer. Klikk på Filer og du vil få et nytt vindu.

1.Velg bla igjennom for å finne filen.

2.Velg deretter last opp for å laste opp et vedlegg. 

 

2019-08-16 15_37_00-Inngående faktura.png

Filen(e) som er lagret ligger da i listen i skjermbilde over. Gjenta punkt 1 og 2 hvis det skal legges til flere filer. Du kan også bruke Drag & drop for å dra vedlegget fra f.eks utforsker og slippe den i fakturabildet. Da blir vedlegget også knyttet til fakturaen.

 

Har du aktivert tjenesten Approval, vil du ha en fane på Inngående faktura med informasjon som utveksles med Approval. Det er fanen Godkjenningsdetaljer. Filer som legges inn på faktura, kopieres også til denne fanen slik at de følger fakturaen over til Approval for godkjenning.

 

2019-08-16 15_47_29-Inngående faktura.png

 

Da vil det vedlegget du laster opp følge med i godkjenningsflyten og vises i Approval.

 

TIPS! Ved bruk av elektronisk inngående faktura vil du kunne automatisere prosessen med mottak av faktura og vedlegg, sende de til godkjenning og bokføring. Vi anbefaler alle som fører inngående faktura å ta i bruk elektronisk fakturering fult ut for å automatisere og spare tid på bokføring av inngående fakturaer.