avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hvordan opprette supportbruker

26-09-2018 15:13 (Sist oppdatert 19-05-2021)
  • 0 Svar
  • 2 Liker
  • 3207 Visninger
  1. For å legge til en Visma ansatt som supportbruler går du på: Admin - Brukerstøtte - Fane 1 (Visma brukerstøtte, kontakter)
  2. For å legge til en Partner konsulent som supportbruler går du på: Admin - Brukerstøtte - Fane 2 (Partnerens navn, i dette eksempelet er det: Visma Software AS brukerstøtte, kontakter)

brukerstøtte kontakter.png

 

2. Søk opp supportkonsulenten for den aktuelle saken under Navn. Her vil også personens epostadressen vises. Denne inneholder @Visma.com eller partnernavn. På denne måten kan du forsikre deg om at det kun er en ansatt i Visma eller hos partner som får tilgang. Merk: denne epost-adressen kan ikke brukes til å kontakte support, du må allerede ha en aktiv supportsak gående med navngitte konsulent i listen.


3. Klikk i feltet under under Tilgangstype (på linjen med supportkonsulenten). Tilgangstypen Support vil da dukke opp.


4. Sett en sluttdato for tilgangen under Til. Vi ber om at denne settes en uke fram i tid. På denne måten tas det høyde for at saken kan ta tid. Vi gjør selvsagt det vi kan for å løse saken raskest mulig.


5. Klikk Lagre (nederst til høyre)


6. Supportkonsulenten får dermed tilgang til rollen Program administrator (Application Administrator) på kunden. Dette gjør at han/hun kan sette nødvendige roller på det aktuelle firmaet for å undersøke saken. 

 

Merk: For at vi skal få tilgang til firmaet raskest mulig ber vi om at brukerroller også settes (f.eks Financials Administrator og Financials User).

 

7. Informer support om at tilgangen er lagt til (ber deg fortsette på samme mail/ticket). 

 

Merk

  • For å kunne gi support-tilgang må brukeren ha rollen Customer administrator (på kunden i
    Admin)
  • Vi vil ikke lagre endringer eller bokføre bilag på firmaet uten evt. avtale med kunden først.
  • Innloggingshistorikk vil bli logget med brukernavn (e-postadresse).
  • Når datoen under Til er passert vil supportkonsulenten miste tilgang til firmaet automatisk.
  • Du kan når som helst fjerne tilgangen om du ønsker.
Aktuelt brukertips