Mine områder
Hjelp

Automatisk knytning av typer mot lønnsarter i Expense

19-06-2019 08:42
  • 0 Svar
  • 2 liker
  • 1406 Visninger

Automatisk knytning av typer mot lønnsarter i Expense

 

Det har nå kommet en funksjon i Expense, som gjør at du kan knytte lønnsarter automatisk mot Utleggstyper, Diett og Kjøring.

 

Under Expense / Innstillinger / Oppsett / Lønnsarter finner du nå knappen "Bruk standard tilknytning"

 

Expensebilde 4.PNGBruk standard.PNG

 

Denne knappen knytter standard lønnsarter opp mot de riktige typene. 

 

Ved å trykke på de ulike typene får du opp en oversikt over hvilke lønnsarter som vil knytte seg mot de ulike typene. Når man trykker på knappen "Bruk standard tilknytning", velger man for alle typene. I dette bildet er det ikke mulig å overstyre lønnsart. Hvis du har linjer her som ikke har lønnsart, er det fordi du ikke har overført standard lønnsarter fra ditt lønnssystem til Expense, Expense klarer kun å knytte standard lønnsarter. Hvis man allerede har knyttet lønnsarter mot typene vil lønnsartene bli overstyrt av standard lønnsarter hvis man trykker på knappen, men man kan manuelt knytte de mot andre typer hvis det er ønskelig.

 

Kjøring.PNG

 

Hvis du ikke har lønnsarter i alle linjene, vil disse typene fortsatt mangle lønnsart i Expense etter at man har trykket på knappen. Du må da inn og knytte typene manuelt mot en lønnsart etterpå, under Innstillinger / Typer / Diett, Kjøring eller Utlegg.

 

Koblet.PNG

 

MERK! Hvis du IKKE har standard lønnsarter i forhold til ditt lønnssystem vil Expense kun gjøre en sjekk på lønnsartnummeret. Det vil si at hvis du har Visma Lønn og IKKE har bilgodtgjørelse som lønnsartnummer 100, så vil Expense fortsatt knytte typen Bil mot lønnsart 100, kontroller derfor alltid oppsettet, og eventuelt overstyr typen mot riktig lønnsart.

 

 

Bidragsytere
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"