Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Silje Marie Estil
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 11 Visninger

Hvordan avslutte AutoInvoice og avregistrere i ELMA?

 

Dersom dere som bedrift har gått over til et regnskapskontor som ikke benytter seg av Visma, så må man avslutte AutoInvoice og avregistrere seg i Elma. Dette kan gjøres med noen få enkle steg. Hvis dere som bedrift trenger hjelp med dette, kan byrået deres eller vi på kundesenteret gjøre det for dere.  Byrået/vi trenger da et skriftlig samtykke pr epost fra dere.

 

  1. Det er bare å logge seg inn i AutoInvoice-portalen og gå til Innstillinger.
  2. Deretter klikk på "Motta fakturaer" i menyen til venstre. Her trykker du på [Oppdater] og avregistrerer deg fra ELMA.
  3. Deretter fjerner du krysset for "Motta fakturaer" og trykker Lagre. 
  4. Deaktiver eventuelt skanningskonto (Innstillinger, Skanningskonto).

 

Da er firmaet meldt ut av ELMA og man slutter å motta fakturaer elektronisk via AutoInvoice. Man er da fri til melde seg inn igjen i ELMA via et annet aksesspunkt.

 

Hvis dere som bedrift, skal skifte til et annet byrå/regnskapskontor som bruker våre løsninger for EHF faktura, kan regnskapskontoret kontakte aktivering@visma.com for å få koblet sammen kontoen opp mot deres, det er ikke nødvendig å avslutte kontoen, men i mellomtiden kan det være lurt å følge samme prosedyre som nevnt over, frem til byrået har fått overtatt kontoen til dere.

 

For dere som er regnskaspbyrå, les her: Hva bør regnskapsbyrået gjøre med AutoInvoice når en kunde slutter?

 

Har du som regnskapsbyrå eller du som bedrift spørsmål eller behøver hjelp med denne prosedyren, kontakt kundesenteret@visma.com.

 

Hilsen oss i Visma Software

Bidragsytere