avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Highlighted

Faktura med vedlegg

Blir dette sendt som to dokumenter i samme e-post eller to e-poster? Det burde jo være et dokument som sendes fra systemet. Får ikke testet dette på demo klient siden den ikke sender ut e-posten...

En av våre klienter har fått tilbakemelding på at det la seg som to dokumenter i fakturamottak. Hvis dette er tilfelle er det jo et stort problem.

4 SVAR 4
Highlighted

Re: Faktura med vedlegg

Hei

Vedlegget og fakturaen kommer hver for seg når WebFaktura sender den per epost. I hvilke tilfeller mener du det er et stort problem?

Re: Faktura med vedlegg

Vil det ikke komme som to dokumenter f.eks hvis det sendes via AutoInvoice? Kan de da slås sammen?

Highlighted

Re: Faktura med vedlegg

Nei, AutoInvoice sender det også som to dokumenter når det går som e-post. Jeg vil anta at dere trenger å slå dem sammen til ett dokument når det skal sendes til et scannings-kontor. Husk da at de fleste som ønsker å motta en faktura via et scannings-kontor, kan motta fakturaen elektronisk, og da vil de motta vedlegget slik de skal. 

Utfordringen med å slå sammen to pdf-dokumneter, er at vi ikke ha kontroll på vedlegget. Hvis det er en feil i vedlegget, kan det ødelegge hele pdf-en hvis vi slå dem sammen. Dvs at mottaker ikke kan lese fakturaen. Vi ser likevel på muligheter for å gjøre dette, både fra AutoInvoice og fra WebFaktura, men det kommer nok ikke i 2016.

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Re: Faktura med vedlegg