Mine områder
Hjelp
Daniel Hunn1
CONTRIBUTOR ***

Digital inntektsmelding dukker opp igjen og igjen.

av Daniel Hunn1

Hei! 

Hver gang jeg registrerer en ny sykmelding på en langtidssykemeldt i Calendar, så dukker det opp en inntektsmelding klar til innsending som inkluderer hele fraværet. Inntektsmeldingen har jeg allerede sendt inn for mange måneder siden, så da arkiverer jeg jo den, men så dukker det opp en ny inntektsmelding neste gang jeg registrerer en sykmelding, og sånn går no dagan.  📆 🕝

 

Er det noe jeg gjør galt eller er det bare sånn systemet fungerer? 🤔

9 SVAR 9
Ingvildtveit
CONTRIBUTOR ***

av Ingvildtveit

ja, eller hvis du har en som tar ut foreldrepermisjon 1 dag i uken - da kommer det opp inntektsmelding for hver dag..... 

Håper dette løses. 

MoLu76
CONTRIBUTOR *

av MoLu76

Vi lønner nærmere 3000 ansatte og har dermed endel langtidsfravær, når vi endrer fraværet (dato eller bare legger inn kommentar) i Calendar så kommer det enda en inntektsmelding til utfylling selv om vi har sendt denne fra Visma Payroll tidligere. Skal det være slik at vi må arkivere nye utfyllinger hver gang vi gjør en endring på fraværet ????

June K. Akselsen1
CONTRIBUTOR ***

av June K. Akselsen1

Har problemer med å få lagret og sendt inntektsmeldinger. Når all informasjon er fylt ut er "knappen" for lagre og send inn borte. Eneste alternativet er "tilbake" - og da slettes all informasjon som er lagt inn. Har gjort dette mange ganger tidligere uten problemer. Har sjekket under "support" ser ikke at det er lagt ut noe feilmelding på dette. 

av Alexandra McArthur Hoff

Hei 😊

 

Du gjør ikke noe galt. Dette er en utfordring hos oss som er meldt videre.

 

Mvh Alexandra

lisois2
CONTRIBUTOR ***

av lisois2

Hei Visma,

 

Hvis dere ser på datoen når dette først ble meldt inn (over 1 år siden), så burde kanskje dette vært prioritert løst snart ? Skaper mye frustrasjon og ektra arbeid. Kanskje bli prioritert å få eksistrende løsning til å fungere optimalt i stedenfor å stadig å komme med "nye" ting. Bare et lite forslag!

LNO
CHAMPION ***

av LNO

Enig!!

lisois2
CONTRIBUTOR ***

av lisois2

Denne utfordringer har vel egentlig vært der helt siden vi kunne sende inn inntektmelding via Payroll. Håper det snart blir løst, da det er som nevnt er veldig frustrerende og skaper litt ekstra arbeid med å sjekke "har jeg ikke sendt inn likevel" ! Fungerte fint i H&L, så for oss hvor dette har vært på plass i flere år - så er det ekstra frustrerende å må inn i et nytt system hvor dette ikke fungerer fra starten av.

Daniel Hunn1
CONTRIBUTOR ***

Aha, så bra at det er meldt videre! 

Det er ikke så ille å arkivere i seg selv, men det gjør også at jeg må holde en egen oversikt for å vite hva jeg har gjort og hva jeg ikke har gjort. 

primaronja
CONTRIBUTOR *

av primaronja (Oppdatert ‎24-04-2024 12:59 av primaronja )

Enig i at det ikke er så ille å arkivere i seg selv, men jeg jobber i et konsern med rundt 500 ansatte fordelt på flere AS, i en bransje med relativt stabilt medio høyt sykefravær. I perioder behandler jeg nesten utelukkende langtidssykmeldinger og kortere, nye sykmeldinger (altså ingen nye sykmeldte å sende inntektsmelding på). Da kan det gjerne gå en stund før jeg er inne på digital inntektsmelding igjen - og da har det ofte hopet seg opp med erstatnings-inntektsmeldinger (på alle de jeg har forlenget fraværet på i Calendar).

 

Synes det er unødvendig tidkrevende å måtte gå inn på hver enkelt inntektsmelding, arkivere, scrolle helt ned for å komme til "tilbake"-knappen, for så å havne i fanen "arkivert", hvorpå en må trykke enda en gang for å komme til fanen "til utfylling" for å arkivere neste - og neste - og neste. Det funker ikke å trykke på "digital inntektsmelding" etter arkivering - da skjer det ingenting. Det blir en irriterende mengde klikk når en vil arkivere en hel haug med erstatnings-inntektsmeldinger (noe jeg ikke kan forstå hvorfor systemet i det hele tatt genererer ved forlengelse av sykefravær - det er jo ikke slik at NAV som standard skal ha ny inntektsmelding ved sammenhengende sykefravær uansett).

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"