Mina produkter
Hjälp

Nyheterna i Visma Business version 9

av Annika Lindén Oleander

 

Här på forumet kommer vi fortsättningsvis att uppdatera dig kring nyheter och jag vill gärna komplettera tidigare inlägg med information om nyheter i vår senaste huvudversion. Visma Business Product Line version 9 från juni 2014 är vår andra produktlinjeversion i ordningen. Om du inte känner till Vismas produktlinjekoncept och vill veta mer, läs gärna om detta här.

 

Huvudpunkterna i Visma Business 9.00.0 – 9.10.0 är:

Utökat stöd för Visma AutoInvoice. Många av våra kunder börjar nu effektivisera med hjälp av e-fakturalösningen, version 9 är en förutsättning.

Introduktion av Data Model Extension, DME. Det är nu möjligt för din Vismakonsult att lägga till egna tabeller och fält i databasen i ditt Visma Business.

Visma Business visar nu dashboards och rapporter i gränssnittet med Visma BI webbklient. Det har blivit enkelt att välja/ändra dashboard till startsidan och när du kör standardrapporterna är parametervalen smidiga och lättillgängliga.

Standardrapportpaketet är uppdaterat för att öka användarvänligheten. Paketet innehåller också en ny dashboardrapport med finansiella nyckeltal.

Prestandaförbättringar i fakturering och buntuppdatering. Version 9 är vår snabbaste version hittills.

Stöd för ny momshantering i Sverige och EU för 2015.

Installationsprogrammet för Visma Business Product Line omfattar nu också Visma Document Center (elektronisk fakturahantering) och standardrapportpaketet.

 

Releasenotes för version 9.x hittar du under Dokument här.

0 SVAR 0

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här