Mina produkter

Logga in för att följa produkter och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Välkommen till Customer Success, hur kan vi hjälpa dig? Genom vår kunniga och erfarna personal har vi alltid hjälpt våra kunder att bli ännu mer effektiva. Nu vill vi ta ett ytterligare steg i att hjälpa våra kunder. Genom att använda tekniker och digitala hjälpmedel kan vi arbeta mer proaktivt. Då möter vi just ditt behov snabbare och mer relevant. Fortfarande med samma personliga service. Vi kallar det excellent service. Vårt mål är att vara bäst på marknaden och sedan november 2014 mäter vi kundnöjdheten genom metodiken Net Promoter Score.
Äntligen kommer funktionen att förfakturera timmar! Detta har funnits länge på önskelistan hos många av er kunder.
Fr o m version 12 kan du se fakturabilden från DCE eller utlägget från Visma PX Expense på fakturaunderlaget i klienten.
Community Live är Visma Softwares årliga veckor med fördjupande webbinars för våra kunder. Evenemanget är kostnadsfritt.
I version 12.00 har funktionen Dokumenthantering utvecklats, det innebär man kan lägga till en mängd olika dokument som rapporter, avtal, anbud m m. Den nya funktionaliteten hjälper användarna att på ett enkelt sätt från applikationen lagra och synliggöra dokument som används i det dagliga arbetet. Användarna kan ladda upp antingen en länk eller det aktuella dokumentet på t ex uppdraget, kunden, fakturan etc. Ett stort urval av filtyper stöds som pdf, word, excel, txt m fl.Utgångsdatum har också adderats i lösningen. Det innebär att när ett dokument är på väg att passera eller har passerat utgångsdatum så kommer en kalenderhändelse skapas på startsidan och användaren kan agera i tid. Dokumenthantering kan användas i standardversionen, kunden kan även själv anpassa vilka dokumenttyper som ska användas. Det är integrerat i olika delar av applikationen som rapporter, grafer och olika formulär (t ex uppdrag, fakturaunderlag, kundregister, personalregister).
Mest gillade skribenter
Externa länkar
Inloggade användare (139)