Mina produkter
Hjälp

Release av Visma ERP POS 10

av Hans Börjesson (Uppdaterad ‎08-11-2017 14:43 av Gunilla Bengtsson VISMA )

Versionen är klar för leverans och är godkänd av Skatteverket sedan 24 juni 2015 och vi är glada att kunna erbjuda våra kunder ett antal ny funktioner och förbättringar i den här versionen.

 

Med början nu i augusti kommer vi att presentera nyheterna mer i detalj här på forumet, men vi startar med att introducera version 10 med några huvudpunkter:

Visma ERP POS version 10 innehåller bl. a följande:

Funktion för att skicka elektroniska kvitton via intern eller extern SMTP server. När denna funktion utvecklades så testades applikationen med 3-4 olika e-post system t.ex. Gmail och Yahoo och Exchange server.

Fler artiklar att välja via snabbvalsfunktion plus att underhåller är mer automatiserar och sköts från Visma Business.

Prestandaförbättring av order och faktura sökningen från kassan.

I applikationen finns nu ett API så partner kan göra anpassningar så man får installationsspecifik hårdvara att fungera. Kan t.ex. vara en ny typ av kreditkortsterminal eller kassalåda.

 

Databas replikeringen mellan server och kassa har optimerat så vi minskar mängden data som skickas mellan server och klient när man har många butiker och kassor.

I release notes hittar ni mer information om andra nyheter och förbättrade funktioner. Via följande länk kan ni ladda ner release notes i Pdf format.

0 SVAR 0

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här