avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Marie Perell
VISMA

Fokus på förbättring i Visma PX

av Marie Perell

Hur kan du utveckla din rapportering av avvikelser till förslag på förbättringsåtgärder? Här är 5 enkla tips som hjälper dig på vägen:

 

1.     Rutiner och valideringssteg för hur data ska matas in, underhållas och redovisas ger en mer konsekvent och pålitlig rapportering.

2.     Kom överens med samtliga beslutsfattare om vad som ska mätas och varför. För att alla i bolaget ska kunna sträva efter samma mål behöver ni säkerställa att alla utgå från samma information i sina analyser.
 

3.     Lägg mer tid på att identifiera möjligheter och förbättringar än på att samla information.

4.     Utgå från en standard istället för att bygga rapporter och nyckeltal från början. En standardiserad rapportering är lättare att kommunicera ut i organisationen.
 

5.     Krångla inte till det. Det är lättare för alla att förstå om du gör informationen så enkel som möjligt. För många scenarios tar lätt fokus från de viktigaste uppgifterna.

 

Behöver du en bättre rapportering? Med Visma BI får du en möjlighet att enkelt sprida behörighetsstyrda rapporter och nyckeltal i din organisation.

 

Som standard ingår 3 grafiska, interaktiva rapporter och en översiktsrapport med 10 av de vanligaste nyckeltalen. Du kan läsa rapporterna på din dator, din läsplatta eller i din telefon.

 

Kontakta din kundansvariga konsult om du vill veta mer. 

0 SVAR 0