avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Support Visma PX

Systemstatus

Finns svaret på din fråga här i communityt?

Skriv in din fråga i sökfältet ovan.
Du kan också fråga andra användare i forumet.

Support från Visma för Visma PX

Vismas support består av kunnig och erfaren personal. Ingen fråga är för stor eller för liten att besvara för oss! Vi gör vårt allra yttersta för att ge dig den bästa supporten.

 

Gällande Visma PX så tillhandahålls Support- och Konsultärenden från och med 1/10-2020 av Sundbom & Partners AB. Kontaktvägen in är dock fortfarande densamma. Vi meddelar berörda kunder när en förändring kommer att ske gällande inkommande ärenden.

 

Vi satsar kontinuerligt på aktiviteter för att du som kund ska känna dig så nöjd som möjligt. För att vi ska kunna vara bäst på marknaden behöver vi din hjälp. Sedan November 2014 mäter vi kundnöjdhet med en enda fråga:

På en skala från 0 till 10, hur nöjd är du med servicen du har fått?

Med Net Promoter Score (NPS), vill vi ta reda på hur nöjd du är som kund och om det finns några förbättringsområden. Du får frågan via e-post när du har varit i kontakt med supporten. Enkäten innehåller tre frågor och tar högst två minuter att svara på.

Genom att du som kund får sätta en siffra på nöjdheten får vi ett mått som vi noga följer månad för månad. Vi uppskattar mycket om du tar dig tid att besvara frågorna och hjälper oss att bli bättre!

Har du frågor om NPS eller ditt supportavtal? Kontakta Linda Sablic, supportansvarig på telefon 010-14 12 685 eller e-post linda.sablic@visma.com.

 

  • E-post Visma PX: visma.control@visma.com

    Måndag - Fredag 08.00-17.00

    Lunchstängt 12.00-13.00

    Dag före röd dag stänger vi kl 13.00