Mina produkter
Hjälp

PX Expense

av Carl Stern

Visst har ni upplevt stressen med att få in kvitton i tid vid månadsrapportering, samtidigt som era konsulter suckat över den manuella administrationen i samband med detta..? Vidare kan postgång fördröja ledtiderna ytterligare i samband med att dessa skall skickas in. Här på Visma har vi gjort det så att man får scanna in kvitton och maila till sig själv, varpå de får gå till ekonomiavdelningen som underlag till utläggsrapporten i PX. Alla dessa små moment tar tid, ökar stressnivån och skapar fler felkällor. Inte helt optimalt, vilket har lett till att vi tagit fram en lösning som skall hjälpa alla inom bolaget.

Från och med nu har vi en app som skall se till att vi alla kan effektivisera denna process i mångt och mycket. Vi lanserar PX Expense som är en app där era konsulter kan fota utlägget och kontera upp det direkt i mobiltelefonen, via android eller iOS. Utläggsrapporten kan klarmarkeras i appen och går sedan direkt vidare in i PX för kontroll och attest. För att ekonomi skall få en samlad funktion går själva kvittounderlaget med in i PX som en bifogad pdf fil till själva utläggsrapporten. Dvs. man plockar upp både utläggsrapporten och kvittot enkelt och snabbt på skärmen. Detta spar både tid och kostnader för er och frigör tid till andra dagliga rutiner och uppgifter - oavsett om du är ekonom eller konsult ute i verksamheten. 

 

Vill ni veta mer om hur denna lösning skulle passa för er så tveka inte att kontakta undertecknad på carl.stern@visma.com alt. slå en signal på 070 2886144.

 

/Carl

0 SVAR 0

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här