avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Martin Webb
VISMA

Få ut mer av analysdelen - vässa rapporter och visualisera nyckeltal

av Martin Webb (Uppdaterad ‎12-08-2019 12:57 av Martin Webb VISMA )

Att driva verksamhet inom transportbranschen kräver full kontroll på flera fronter. Att anställda har de kompetenser som krävs, att era underleverantörer har de tillstånd som krävs och vilka aktuella certifieringar och märkningar som finns. För att kunna vara konkurrenskraftig bör du också hålla koll på medarbetarnas tid och vad den kostar. Här är analysdelen i TransPA till stor hjälp för planering, uppföljning och möjligheten att snabbt agera för att optimera såväl verksamheten som medarbetarnas arbetsvardag. 

 

I analysdelen kan du få ut detaljerade rapporter som berättar hur mycket tid dina anställda lagt på t.ex en linje, ett fordon, en arbetsuppgift eller en kund. Dessa rapporter kan genom en knapptryckning exporteras till Excel där man kan jobba vidare med dem.

Där kan du exempelvis dividera tiden med föregående periods omsättning och få fram en timomsättning på linje, fordon, arbetsuppgift, kund m.m. Ett mycket användbart nyckeltal som förenklar beslutsfattandet på såväl kort som lång sikt. 

 

Vill du fördjupa dig i analysrapporterna i TransPA? Kontakta våra systemkonsulter och boka en genomgång.

utbildning.transpa@visma.com

0 SVAR 0