avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in för att följa områden och för att få genvägar i denna meny
Highlighted

Tänk på att arkivera viktiga meddelanden som ni skickar till era anställda

I systemet finns det möjlighet att skicka meddelanden till era anställda som visas när den anställde loggar in för att tidrapportera. Kryssa i Arkivera om ni vill att meddelandet aldrig skall tas bort. Det kan vara värdefullt i samband med en konversation att kunna gå tillbaka och titta. I denna artikel kan ni läsa mer om meddelandefunktionen.