Mina produkter
Hjälp
Anonymous
Inte tillämpbar

Bifoga pdf i fakturautskick

av Anonymous

Hej,

Som jag förstått det går det idag inte att bifoga ytterligare en .pdf-fil när man väljer att skicka faktura som e-post till kund. Det går att bifoga pdf'er i en faktura, men endast för internt bruk och de medföljer ej när man e-postar faktura till kund.

Det är därför ett stort önskemål från oss att kunna bifoga pdf'er när man skicka faktura som e-post. Inom konsultbranschen så är det sällan all text som behövs får plats i en faktura, så vi önskar bifoga en fakturaspecifikation till våra kunder där vi i brödtext beskriver vad det fakturerade arbetet avser.

Tack på förhand.

Mvh Emil

2 SVAR 2
Godkänd lösning
Anonymous
Inte tillämpbar

av Anonymous

Hej Cecilia,

 

Tack för ert svar. Kände ej till att det gick att bifoga pdf'er i "E-posta faktura", ska testa detta.

Kommer ta kontakt med vår partner för att på sikt konfigurera detta åt oss i AutoInvoice. 

 

Hälsningar,

Emil

Anonymous
Inte tillämpbar

av Anonymous

Hej Emil

Tack för ditt önskemål, det stämmer som du skriver att en bifogad fil ej kommer med då man väljer att skicka fakturan som e-post. Det är dock möjligt att skapa fakturan, frisläppa, välja under åtgärder "E-posta faktura". Då skapas ett e-post upp under aktiviteter och här kan du välja att bifoga ytterligare pdf:er innan du väljer behandla och därmed skickar iväg ditt e-post meddelande. Detta blir dock en väldigt manuell hantering som kanske inte känns så smidig.

Har du eventuellt pratat med din partner om att skicka era fakturor via vår tjänst AutoInvoice? Där är det möjligt att få med bifogade filer som pdf. Diskutera gärna även ditt önskemål kring att få med bifogad fil vid e-post med din partner, de har möjlighet att lägga önskemål till oss via och kan sedan följa upp när det planeras att åtgärdas via vårt Ticketing Tool.

Hälsningar

Cecilia

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här