Mina produkter
Hjälp
OscarW
CONTRIBUTOR ***

Problem med att gå in på specifika poster

av OscarW

Vi har under de senaste månaderna fått intermittenta problem med att gå in på specifika poster, oavsett om det rör sig om Leverantörsfakturor, Utleveranser, Kundfakturor, Ordrar eller Lagerförda Artiklar. Man får inte upp några felmeddelanden eller någonting annat, utan det blir bara en vit ruta.

 

Det verkar inte göra någon skillnad om man försöker gå in via en förfrågan, i menyn eller något annat.

 

Har man ett gammalt fönster öppet kan man dock ändra löpnumret eller bläddra och på så sätt navigera, men det går inte att öppna ett nytt (oavsett metod) så det är inte datan som inte går att nå.

 

Vi har testat;

Fem olika datorer, med två olika operativsystem, varav en aldrig tidigare varit inloggad i Visma och således har noll cachad data.

Fyra olika webbläsare (Chrome, Edge, Mozilla, Opera) varav de två sistnämnda helt nyinstallerade utan några som helst extensions eller modifieringar.

Tre olika IP-nummer (både via VPN och samma dator, samt extern IP med helt fristående dator)

Samtliga olika användare

 

Det händer även stundtals att det bara är vissa personer på kontoret som drabbas, men då har det alltid försvunnit inom några minuter så kan lika gärna vara att ingen annan försökt under samma tidsperiod.

 

Bifogar screenshot på var felet i sidhämtningen uppstår (dock blir det inget felmeddelande eller något annat som går att härleda till något, det är helt enkelt ingenting som hämtas).

 

Tycker att det är oacceptabelt att ett så pass stort affärssystem har så här basala funktionsmissar. Är det något som det jobbas med, men framför allt - finns det någon workaround när det här inträffar, annat än att rulla tummarna och vänta på att det hoppar igång igen?

2 SVAR 2

av Dagmara Grymek

Hej Oscar,

 

för att vi ska kunna hjälpa dig vidare ber vi dig om att du rapporterar detta till din partner. Vänligen dokumentera med skärmbilder och detaljer om vilka användare som har drabbats. Om det är något som kräver våra åtgärder på support eller utvecklingsavdelning rapporterar de i sin tur vidare till oss.

 

Tack på förhand

 

Med vänliga hälsningar
Visma Partner Service HUB 

Anders99
CONTRIBUTOR ***

av Anders99

Värdelöst svar på ett välformulerat problem... Bara hänvisa till er filterfunktion med externa konsulter som inte kan mer än vi själva... suck.

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här