Mina produkter
Hjälp
Jonas Ahlborg
CONTRIBUTOR ***

Upplägg ny kund (som man kopierar)

av Jonas Ahlborg

När man ska lägga upp en ny kund genom att kopiera en liknande kund , trycka på ny, skriva nytt kundnummer, klistra in och sedan fylla i de uppgifter som behöver ändras för att sedan spara och stänga. Då ändras inte leveransadressen till det man nyss fyllt i utan den kopierande uppgifterna kommer tillbaka. Går man in igen på den "nya kunden" fyller i uppgifterna och sparar ytterligare en gång så tar systemet förändringen. Önskvärt att detta fixas till.

3 SVAR 3
Jonas Ahlborg
CONTRIBUTOR ***

av Jonas Ahlborg

Du måste också trycka spara och stäng, sedan gå in igen och ändra och trycka spara. Så det hjälper inte med att trycka spara inne på kundkortet, så det blir fler än 1 knapptryckning

Jonas Ahlborg
CONTRIBUTOR ***

av Jonas Ahlborg

Absolut, det är så vi gör för tillfället. Men då programmet ska uppdateras varje vecka men diverse buggar, så tycker jag att lägga upp en ny kund borde vara ganska högt upp på agendan och inte ska orsaka en massa leveransmissar innan vi upptäckte detta. Har nämligen sagt till för minst 3 månader sedan men inget har hänt.

Mikaela von Schmuck
CONTRIBUTOR ***

av Mikaela von Schmuck

Hej Jonas,


Tills dess att systemet fungerar som du önskar kanske du kan lösa det enkelt genom att skriva in det nya kundnumret - klistra in kopian, spara och därefter ändra de uppgifter som ska ändras och därefter spara igen? En workaround tills vidare och endast en tangenttryckning extra.


Med önskan om en fin dag!


Mikaela von Schmuck
Konsult
Exsitec

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här