Mine produkter
Hjælp
Anonymous
Ikke relevant

regulering af feriepenge og dage

af Anonymous

Jeg har flyttet en medarbejder fra et arbejdsgivernummer til et andet (indenfor koncernen) og vil flytte saldi på feriedage og feriepenge med. Jeg har brug lønarterne 40011 og 40014. Minus på den butik medarbejderen flytter fra og plus på det nye nummer. Jeg kan dog ikke i rapporterne se at reguleringen kommer rigtigt med i ferieregnskabet. Er der nogen der har haft samme el. lign. udfordringer?

1SVAR1

af Thor Lundehoj

Hej @Anonymous 

 

Har du fået svar på dit spørgsmål?

Jeg kan se at du ikke har fået svar fra andre brugere af Visma Community, og vil derfor foreslå at du kontakter vores hotline på telefon: +45 8897 9700 eller via vores chat ude i højre hjørne, hvis du fortsat har spørgsmål.

Visma Community forum er beregnet til at få svar af andre brugere og i visse tilfælde (hvis muligt) af Visma support. Desværre ser det ikke ud til at support har haft mulighed for at besvare dit opslag.

Hvis du har lyst og mulighed for det, må du gerne tilføje en kommentar med svaret på dit spørgsmål, så andre brugere efterfølgende vil kunne få glæde af det svar, som du har fundet frem til

Du ønskes en god dag


Med venlig hilsen,
Thor Lundehøj
Community Manager
Var mit svar nyttigt? Så må du meget gerne give det et "like".
Besvarede mit svar dit spørgsmål? Så må du meget gerne acceptere det som "løsning".
Det vil være med til at hjælpe andre i Communitiet Blinkende humørikon
Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.