annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Mijn Communities

Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu
CONTRIBUTOR *

Snelle factuur inkoop buitenland

Ik maak vrijwel altijd gebruik van de optie snelle factuur (via nieuw boekstuk) voor het invoeren van inkoopfacturen, omdat ik voldoiende heb aan de elementaire gegevens van de factuur. Ik stoor me er aan dat daarbij geen buitenlandse crediteur kan worden ingevoerd. Om dat toch te kunnen, moet de betreffende crediteuren naar Nederland verhuisd worden.

Handig maar niet gewenst.

Ik begrijp niet waarom het onderscheid tussen binnenlandse en buitenlandse crediteuren hier noodzakelijk is. Kan het (behoudens via het aanmaken van een reguliere inkoopfactuur) ook anders ? 

2 ANTWOORDEN 2
Highlighted

Re: Snelle factuur inkoop buitenland

Beste Ap,

 

Het klopt inderdaad dat in Visma eAccounting bij de debiteur het land eerst op 'Nederland' moet worden gezet voordat er een snelle factuur kan worden aangrmaakt. Een andere manier om een snelle factuur voor een buitenlandse debiteur te maken, is er op het moment helaas niet.

Ik begrijp dat de bovengenoemde werkwijze wel werkt maar niet ideaal is, en zal daarom jouw signaal als wens registreren ter verbetering van Visma eAccounting. 


Met vriendelijke groet,

Mayron/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!
CONTRIBUTOR *

Re: Snelle factuur inkoop buitenland

Dat zou heel fijn zijn, want de reguliere weg via inkoopfactuur is net als die van de verkoopfactuur heel erg omslachtig.