Mijn Communities
Help
Mathijs
CONTRIBUTOR *

qr-code op verkoopfactuur

door Mathijs

Goedendag,

Een cliënt heeft gevraagd of het ook mogelijk is om op zijn verkoopfacturen een qr-code voor betaling te zetten vanuit eAccounting. Ik heb hier zelf niet iets van kunnen vinden. 

Zijn hier ook manieren om dit voor elkaar te krijgen of weet iemand een simpele oplossing hiervoor.

Alvast bedankt.

4 ANTWOORDEN 4
Sergej Poslawsky
CONTRIBUTOR *

door Sergej Poslawsky

@Dudu Kilic zoals Dudu Kilic ook al vroeg vraag ik mij ook af hoe het met de voortgang staat van het toevoegen van QR codes op facturen. Ook ik merk dat de vraag hiernaar vanuit klanten steeds groter word. En concurrenten hebben dit al veelal al enige tijd geïntegreerd. Hoe lang gaat dit nog duren voordat Visma hiermee door komt? 

Goedgekeurde oplossing
Jim Zwetsloot
VISMA

door Jim Zwetsloot (Bijgewerkt ‎08-02-2024 10:26 door Dudu Kilic VISMA )

@Sergej Poslawsky @Mathijs @Philip777 het toevogen van de QR code op de verkoopfactuur en het toevoegen van een betaallink in de begeleidende e-mail staat voor dit jaar op de roadmap. We zijn deze maand ook daadwerkelijk gestart met de ontwikkeling er van. 

Dudu Kilic
VISMA

door Dudu Kilic

Beste Mathijs,

 

Bedankt voor uw bericht op het forum.  

 

Momenteel is het nog niet bekend of en wanneer het mogelijk zal zijn om een QR-code op de verkoopfactuur te laten genereren. Echter wordt er volop ontwikkeld aan Visma eAccounting en komt er zeer regelmatig nieuwe functionaliteit bij.

Deze mogelijkheid staat reeds geregistreerd als wens en wij nemen dit signaal graag mee in het toekomstige ontwikkelproces.

 

Meer informatie over nieuwe functies in Visma eAccounting, kan je lezen in het Helpcenter. Of kijk de video terug die na elke maandelijkse update wordt gepubliceerd. Deze video wordt via Visma eAccounting (Tips & Trucs scherm) en onze eAccounting Community onder jouw aandacht gebracht.


Met vriendelijke groet,


Dudu Kilic/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!
Philip777
CONTRIBUTOR **

door Philip777

Zit er nog vooruitgang in dit dossier? Het aanbieden van een QR-code aan klanten om te betalen is inmiddels toch wel heel wijdverbreid. Waarom niet bij Visma eaccounting? Of zie ik iets over het hoofd?