Mijn Communities
Help
Arie van der Wal
CONTRIBUTOR ***

Btw aangiften via Client Online Visma Pinkweb

door Arie van der Wal

Wij bieden nagenoeg alle BTW aangiften aan onze klanten aan via Client Online van Visma Pinkweb.

In Client Online keuren onze klanten de aangifte BTW goed en kunnen deze straks daaruit betalen. 

 

In visma.net is nu iets gemaakt om deze optie aan te zetten. Je kan deze optie aanzetten voor alle klanten, maar dan overschrijft het systeem steeds deze inrichting ook bij klanten die dit niet willen.

 

Klanten die zelf de administratie voeren en zelf de aangifte BTW doen willen niet dat hun aangifte via een dergelijk systeem lopen. Nu moeten we dus een lijstje aanhouden met klanten dit niet willen. Steeds als we een aantal klanten op Client Online van Visma Pinkweb aanschakelen moeten we vervolgens handmatig dit bij de klanten op dat lijstje weer uitzetten. 

 

Graag zien we een simpele knop toegevoegd, klant uitsluiten van Client Online van Visma Pinkweb.

2 ANTWOORDEN 2
Goedgekeurde oplossing
sanderdercksen
VISMA

door sanderdercksen

@Arie van der Wal Wanneer je in Autoreport de keuze maakt voor Pinkweb is dit in principe altijd een instelling voor alleen de geselecteerde administratie. Je hebt daarbij wel de mogelijkheid om de keuze voor meerdere administraties over te nemen, maar standaard zal de wijziging alleen plaatsvinden voor het geselecteerde bedrijf. Wellicht begrijp ik de vraag niet helemaal goed of hanteren jullie een andere werkwijze waardoor bij een wijziging dit gelijk voor alle klanten wordt omgezet?

 

sanderdercksen_0-1695650167048.png

 

Arie van der Wal
CONTRIBUTOR ***

Hoi Sander,

Het scherm is aangepast inderdaad, heel fijn! Je kan nu meerdere bedrijven zelf selecteren om de aangiften via Pinkweb te laten lopen. Dit werkt al een stuk fijner.

Mvgr

Arie