Mijn Communities
Help
Arie van der Wal
CONTRIBUTOR ***

Distribueren van grootboekrekeningen

door Arie van der Wal

Bij het distribueren van grootboekrekeningen neemt het systeem de Externe codes niet mee. Aangezien Visma.net niet standaard RGS coderingen levert hebben wij dit zelf geïmplementeerd dmv externe codes. Het zou echter wel fijn zijn dat wanneer we een nieuwe grootboekrekening met RGS codering aanmaken dat deze externe code ook wordt gedistribueerd over de administratie heen.

 

Bij het aanmaken van een nieuwe administratie dmv de Template/Sjabloon komen de externe codes wel mee.

2 ANTWOORDEN 2
Arie van der Wal
CONTRIBUTOR ***

door Arie van der Wal

Hoi Sander, 


Inderdaad de RGS codes zie plaatje. Als jullie het mogelijk maken dat we eerst de lijstjes kunnen distribueren is dat ook prima. Mooiste zou denk ik zijn dat jullie eerst de lijstjes distribueren voordat de grootboekrekening daadwerkelijk wordt gedistribueert.rgs.png

door sanderdercksen

Beste @Arie van der Wal voor alle duidelijkheid; hebben we het hier over het veld "RGS-code", "Externe code", de "Analysecode" of wellicht de "Openbare code"? De uitdaging zal met name zitten in de velden "RGS-code", "Externe code" en "Analyse code" omdat hier lijstjes achter zitten. Die lijstjes zouden dan uiteraard ook gedistribueerd moeten worden om ze in het rekeningschema te kunnen zetten. 

sanderdercksen_0-1694528151362.png