AivarsZ
CONTRIBUTOR ***

Nestrādā sistēmas kontējuma shēma izejošajam maksājumam

autors AivarsZ

Ieimportēju bankas failu, izveidoju maksājumus, un konstatēju, ka nestrādā automātiski sistēmas kontējuma shēma izejošajam maksājuma uzdevumam. Kad atver vaļā kontēšanas lauku, tad pie tipa nav ķeķša, kad ielieku ķeksi, tad bankas konts tiek uzrādīts, taču noklusējuma konts klientam, piemēram, 5310 neuzrādās. Tas ir tikai vienā no uzņēmuma datu bāzēm, citos uzņēmumos viss strādā. Tātad tā ir lokāla vaina.  Šķiet, ka neko neesmu darījis, lai kaut ko izjauktu shēmās, vismaz ne apzināti. Memoriālorderim viss nostrādā, kā vienmēr un grāmatojumi ir korekti.  Netieku gudrs, kur varētu būt problēma. 😊

6 ATBILDES 6
Accepted solution
AivarsZ
CONTRIBUTOR ***

autors AivarsZ

Pieteicu atbalstu. Izrādījās, ka esmu labojis noklusējuma shēmu, bet es patiesībā tikai to vairākas reizes skatījos. Taču Horizon parādījās ieraksti, ka esmu to  labojis. Vienos Horizon kursos teica, ka noklusējuma shēmas labot nav iespējams.  Un nu  esmu lielās pārdomās par šo.  

AivarsZ
CONTRIBUTOR ***

autors AivarsZ (Atjaunots ‎13-05-2026 09:12 autors AivarsZ )

Tāda izskatās sistēmas shēma. Un to es nevaru taču mainīt. Un sadalījumā aile -  konts -  ir tukšs.  

autors Diāna Bomiņa

Labdien, @AivarsZ !

Grūti konkrēti pateikt iemeslu, neredzot kontējumu shēmas konfigurāciju un paša maksājuma sadalījumu. Vai gadījumā kontējumu shēmā debeta konts nav norādīts "^Konts"? Un izejošā maksājuma lappusē "Sadalījums" konts ir tukšs? 

DinaBomia_0-1778587101099.png

DinaBomia_1-1778587183640.png

AivarsZ
CONTRIBUTOR ***

autors AivarsZ

AivarsZ_0-1778652474529.png

autors Diāna Bomiņa

Labdien, @AivarsZ !

Jums ir jāpārliecinās, ka attiecīgā Horizon klienta kartītē ir norādīts konts

DinaBomia_0-1778776064294.png

AivarsZ
CONTRIBUTOR ***

autors AivarsZ

Tik slikts lietotājs es neesmu, jo es to zinu.  😀 Visu laiku strādāja, bet tagad nē, tāpēc jau arī jautāju, jo mainījis neko neesmu.  Un tas ir tikai vienam uzņēmumam. Kāpēc - nesaprotu, jo līdz šim strādāja. 

Saņem jaunumus par šo ziņu savā e-pastā!

Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!

Sīkāk par abonēšanas iespējām