lai iegūtu personalizētu skatu.
lai iegūtu personalizētu skatu.
Labdien!
Izveidojam visas konfigurācijas pie darba samaksas aprēķina 2018
Bet darbiniekiem, kam nav iesniegtas nodokļu grāmatiņas, nerēķinās riska valsts nodeva
Uzstādījumi: Ienākuma veids; Darba alga bez atvieglojumiem
Ieturēuma veids- Riska valsts nodeva- Ieturēuma veids- atzīmēti abi ienākuma veidi
Atrisināts! Doties uz risinājumu
Labdien!
Tieši kur ir jāieliek ķekši?
Man arī šī pati problēma, nekādi netieku galā 😞
Paldies,
Elīna
Ja man jauātjums, problēma tikai ar ilgstošā prombūtnē esošiem kuriem alga = 0, bet ne pārējiem (bez grāmatiņām). Izmaksu sarakstu grāmatojot, ielieku papildus rindu, jo tikai 2 šādi neveiksminieki. Pirms jaunākā laidiena instalēšanas arī EDS atskaitē šiem neielikās ķeksīši.
Paldies, Viestur 🙂
bet šoreiz jautājums bija Rovena_Arise domāts, jo man tāda pati problēma kā ieraksta autorei 😞
Samaksas veidā URN arī Ienākuma veida lpp. jāieliek atzīme.
Labdien!
Man arī šī pati problēma, nekādi netieku galā
Paldies,
Elīna
"Bet darbiniekiem, kam nav iesniegtas nodokļu grāmatiņas, nerēķinās riska valsts nodeva
Uzstādījumi: Ienākuma veids; Darba alga bez atvieglojumiem
Ieturējuma veids- Riska valsts nodeva- Ieturējuma veids- atzīmēti abi ienākuma veidi"
Pamatdati->Pers.uzsk.->Aprēķ.->Samaksas veidi un Ieturējumu veidi
Abās vietās ir Riska nodeva un abās vietās ir jāsalabo lpp. Ienākuma veidi, par kuriem tiks maksāta Riska nodeva
Paldies, liels Rovena_Arise 🙂
Tagad viss ir kārtībā 🙂
Labdien!
Man arī šī pati problēma, nekādi netieku galā
Paldies,
Elīna
Paldies!
Labdien! Pie šī paša. Ja darbinieks ilgstošā prombūtnē (bērna kopšana), grāmatojumu logā neparādās šī cilvēka nodeva 0.36 EUR. Lieku papildus rindu manuāli. Vai var ko automatizēt?
Paldies.
@VIESTURS - vai Anitas komentārs Jums palīdzēja atrisināt jautājumu?
Paldies jā.
@VIESTURS, darbiniekam reizē ar citiem jāveic pilns aprēķins. Izmaksai būs 0, ko var likt kopīgā vai atsevišķā izmaksu sarakstā. Izmaksu sarakstu grāmatojot, logā būs ieraksti par riska nodevu.
Lai izdodas!
Anita
Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!
Sīkāk par abonēšanas iespējāmSporta iela 11, Rīga, LV-1013
Visma birojs: +371 67116211
Horizon atbalsts: +371 67116299
E-pasts: visma@visma.lv