Mina produkter
Hjälp

Att prenumerera är enkelt

22-03-2019 11:12 (Uppdaterad 03-01-2023)
  • 0 Svar
  • 2 gilla
  • 3125 Visningar

Det bästa sättet för dig att hålla dig uppdaterad med vad som publiceras på communityt är att prenumerera på inlägg. Du kan välja hur ofta de vill ha prenumerationsmejl här. Prenumerera på ett helt område (eller en hel grupp) eller specificerat t ex enbart nyheter eller användartips för ett område. 

 

Produkter

När du lägger till en produkt till Mina produkter, blir du automatiskt prenumerant. Du kan välja att ta bort prenumerationen för alla delar av produktområdet eller enbart för en flik.

 

Du hanterar dina prenumerationer för ett produktområde från översiktssidan på respektive produkt, i rutan med produktikonen till höger på sidan.

 

 

subscribe to area.PNG

 

När du klickar på Prenumerera (eller Uppdatera prenumeration) får du upp ett fönster där du kan välja vilka delar du vill prenumerera på. Glöm inte att spara när du gjort dina val.

 

subscribe.PNG

 

Det går också att prenumerera på specifika ämnen (så kallade etiketter) under varje del, se bild nedan. Här har användaren klickat på Release Notes och får då möjlighet att prenumerera på dessa.

 

subscribe label.PNG

 

Grupper

När du blir tillagd till eller går med i en grupp, blir du automatiskt prenumerant. Du kan välja att ta bort prenumerationen för alla delar av gruppen eller enbart för en flik inom gruppen.

 

För att ta bort prenumerationen för en specifik flik i gruppen, gå till den fliken, klicka på de tre punkterna och välj Avsluta prenumeration. Om du vill börja prenumerera igen gör du på motsvarande sätt. Då har valet ändrats till Prenumerera.

 

GunillaBengtsson_1-1653382023293.png

 

 

 För att ta bort prenumerationen för alla delar av gruppen gör du det på gruppens huvudsida.

 

GunillaBengtsson_4-1653382268892.png

 

Om du vill börja prenumerera igen gör du på motsvarande sätt. Då har valet ändrats till Prenumerera.

 

Det går också att prenumerera på specifika ämnen (så kallade etiketter) under varje del av gruppen, precis som för produkter. Se ovan.

 

 

Sätt nu upp dina prenumerationer så att du inte går miste om relevant viktig information.

 

 

Om du mot förmodan skulle få oönskade prenumerationsmejl, klicka på länken i mejlet som går till det område som artikeln publicerats i och följ instruktionerna ovan för att ta bort prenumerationen på det området.

 

Medverkande
Aktuella ämnen

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här