Mine produkter
Hjælp
Dorthe02
CONTRIBUTOR **

Pull down/gardin

Status: Overleveret til brugerpanelet

Hejsa

 

Når man opretter ex. en variabel lønoplysning og man stiller sig i et felt, så kommer de tidligere indtastede tal frem i pull down/gardin, hvis musen så tilfældigvis er på et af tallene i pull down/gardin, så sætter den det tal ind.

Ved godt at det formentlig er noget med ens historik at gøre, men er der nogen som har et godt råd til hvordan man ikke risikerer at taste ex. 5400 hvis man kun skulle taste 5 ?? som vedhæftede billede viser.

 

Visma mus.jpg

1 Kommentar
af Thor Lundehoj
Status changed to: Status: Overleveret til brugerpanelet

Hej Dorthe

 

Vi er fortsat meget glade for din ide til Visma Løn, og derfor har vi givet den videre til vores brugerpanel. 

 

Efter mange lange overvejelser har vi i Visma Enterprise besluttet at lukke ned for Idebanken. Dette betyder dog ikke at din ide eller fremtidige ideer ikke værdsættes eller tages med i betragtningen, når vi skal udvikle nye tilføjelser til vores produkter.

 

Du kan læse mere om lukningen af idebanken og Brugerpanelet her.

 

Vi har til gengæld oprettet brugerpanelet, for et par år siden, som har løbet sideløbende med idebanken. Denne fremgangsmåde har i denne tid vist sig langt mere frugtbar, og vi vil derfor fremadrettet lægge alle vores kræfter i brugerpanelet frem for idebanken. 

 

De eksisterende indlæg er blevet overleveret til brugerpanelet, som vil arbejde videre med dem. Derfor er det ikke længere muligt at oprette nye indlæg i idébanken. Med lukningen af idebanken vil kommentarsporet også blive lukket, og det er derfor ikke muligt at besvare denne besked. Men du skal være velkommen til at kontakte os på denne mail: community.enterprise@visma.com

 

Læs mere om brugerpanelet her. 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.