Mijn Communities
Help
Igor Dijkstra
CONTRIBUTOR ***

Autorisatie eigen overzichten onderliggende afdelingen

door Igor Dijkstra
Status: Realisatie waarschijnlijk

Wanneer een medewerker is geautoriseerd voor onder andere de eigen overzichten en daarnaast is geautoriseerd voor een hoger gelegen afdelingen en niet de afdelingen die onder deze hogere afdeling liggen, kan hij/zij toch de informatie uit deze ondergelegen afdelingen raadplegen via de eigen overzichten (door het vinkje Inclusief onderafdelingen aan te vinken). Volgens ons is dit al een potentieel data lek. Visma wijst ons echter op de volgende regel in de help voor deze pagina:

IgorDijkstra_0-1700467579662.png

Graag zien we dat men enkel de data krijgt te zien van de afdelingen waarvoor iemand geautoriseerd is, ook wanneer het vinkje inclusief onderafdelingen wordt geselecteerd. Daarnaast is onze wens dat de waarschuwing op een prominentere plek zichtbaar wordt wanneer het vinkje wordt aangevinkt, bijvoorbeeld wanneer het vinkje inclusief onderafdelingen wordt aangevinkt. 

2 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 5694

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ