Mijn Communities
Help
DeniseMolenwijk
CONTRIBUTOR ***

CAO Funderend onderwijs

door DeniseMolenwijk
Status: Gerealiseerd

Momenteel kun je bij de inrichting van een bedrijf (Applicatiebeheer > Organisatie > Bedrijf > CAO) kiezen voor het CAO PO/VO Bestuurders. Echter zal deze komen te vervallen en zal er een CAO Funderend onderwijs komen. 

 

Is het mogelijk dat hier ook het CAO Funderend onderwijs als cao te kiezen is?

7 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Intake
 
KesterenMB
CONTRIBUTOR ***
door KesterenMB

Er is onlangs een nieuw CAO overeengekomen bij de Bestuurders Funderend Onderwijs waaronder een salarisaanpassing mtwk 1 maart 2023.

Wordt dit deze maand november nog meegenomen in een release ?

door Rene van Jole

Voor meer informatie zie onderstaande artikel : 

Salarisschaal en salaris Bestuurders funderend ond... - Visma Community

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Ingepland

Wij hanteren de CAO lijst van de belastingdienst. We verwachten dat de cao bestuurders funderend onderwijs per 1-1-2024 zal zijn toegevoegd aan deze lijst.
Dan zul je deze cao ook in VismaNet HRM kunnen vinden.

KesterenMB
CONTRIBUTOR ***
door KesterenMB

@Rene van Jole 

Bedoel je hiermee dat voor 1-1-2024 geldt om nog met eigen algemene schalen te werken en vanaf 1-1-2024 het wel automatisch wordt aangepast als er een CAO wijziging plaatsvindt binnen de Bestuurders Funderend Onderwijs?

door Rene van Jole

Nee dit gaat over het kiezen van de CAO in de keuze lijst de schalen blijven zoals eea nu werkt via eigen algemene schalen werken 

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Gerealiseerd

deze is nu wel beschikbaar als CAO. Echter let wel op: als je deze in de bedijfsinstelling primair selecteert, herkennen we je niet als onderwijs instelling en verdwijnen er velden als werktijdfactor bij rooster, en andere onderwijsgerelateerde velden. Dus als je hem naast een andere primaire CAO gebruikt, is het prima. Maar is dus beschikbaar.