Mijn Communities
Help
RobertMulderObM
CONTRIBUTOR ***

Contractnummer toevoegen aan omschrijving AOK in e-dossier

door RobertMulderObM
Status: In onderzoek

Wanneer iemand meerdere contracten heeft zou het handig zijn om in de kolom "omschrijving" een contractnummer toe te kunnen voegen. Wanneer iemand heel veel tijdelijke contracten heeft (inval) dan is het veel zoekwerk om de juiste aok te vinden. De mogelijkheid tot het toevoegen van een contractnummer aan de omschrijving zou ons heel erg helpen.

 

RobertMulderObM_0-1714980236746.png

 

3 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

Marinka Eweg
VISMA
door Marinka Eweg

RobertMulderObM zou een extra kolom met daarin het contractnummer geen betere oplossing zijn? De omschrijving wordt namelijk door de gebruiker zelf bepaald en het zou m.i. vreemd zijn als daar vanuit Visma.net HRM ineens iets aan toegevoegd wordt. 

RobertMulderObM
CONTRIBUTOR ***
door RobertMulderObM

@Marinka Eweg dat zou ook een prima oplossing zijn! Het gaat er voornamelijk om dat het, op welke manier dan ook, sneller duidelijk is voor een AK of een bestuur om welk contract het gaat in het E-dossier.