Mijn Communities
Help
lauraholm
VISMA

Klant kan zijn eigen rapporten bouwen met HR & Payroll gegevens (HBO 006)

door lauraholm
Status: Ingepland

Het moet mogelijk zijn om een aangepast rapport te maken met werknemersgegevens. Voor algemene rapportage doeleinden. Een aangepast rapport wordt nu bijvoorbeeld ook gebruikt om gegevens te verstrekken aan ICT.

Het moet mogelijk zijn om een maatwerkrapport te maken waarin gegevens van medewerkers gecombineerd kunnen worden met andere gegevens. Denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens, organisatiestructuur en salaris.

Het huidige systeem (HR Core Education) biedt een relatief eenvoudige rapportagetool, waarin verschillende gegevensonderdelen gecombineerd kunnen worden. Deze rapportages kunnen vervolgens binnen de organisatie beschikbaar worden gesteld. Of worden geëxporteerd naar verschillende bestandsformaten, zodat andere afdelingen deze rapporten kunnen gebruiken.

Het moet mogelijk zijn dat een klant zijn eigen rapporten kan creëren:

Dit moet mogelijk zijn op verschillende niveaus, en dat je deze rapporten kan delen, rekening houdend met authorisatie.

Het moet mogelijk zijn om HR gegevens te combineren met Payroll gegevens.

1 Opmerking
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Ingepland

Hartelijk dank voor je wens.
Het doet ons plezier je te laten weten dat het zelf maken van rapportages gepland staat voor dit jaar om uit te rollen. Dit zal gefaciliteerd gaan worden middels een nieuwe Visma.net reporting tool. Als we meer informatie hebben of kunnen delen gaan we dat zeker ook met je doen, bij voorkeur middels deze community