Mijn Communities
Help
Asha
CHAMPION ***

Verstrekkingen ingeleverd mailen naar privémail

door Asha
Status: Realisatie waarschijnlijk

Wij gebruiken binnen de organisatie de module verstrekkingen. Wanneer de medewerker uit dienst gaat, worden vaak de bedrijfseigendommen op de laatste dag ingeleverd. Wanneer de bedrijfseigendommen zijn ingeleverd krijgt de ex-medewerker een bevestigingsmail. Deze mail gaat naar het zakelijke mail. Het account en dus het zakelijk mailadres is dan afgesloten.

Binnen de module verstrekkingen kan je niet aangeven op welke adres (zakelijk/privé) de mail toe moet. Wij willen graag bij de inrichting aangeven waar de mail naar toe moet. Indien dit niet mogelijk is dan zou bij de verstrekkingen de mail altijd naar het privé mailadres moeten.

Binnen WF + kan je wel de keuze maken, het zou mooi zijn wanneer dit ook bij de verstrekkingen kan.

2 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Ondanks dat dit idee niet genoeg kudo's heeft om normaliter op de backlog te worden opgenomen zien we de noodzaak om dit wel te gaan ondersteunen op termijn 

 

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 5351

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ