Mijn Communities
Help
LauraGeerts
CONTRIBUTOR ***

Verstrekkingen module: taken uitbreiden (net zoals Workflow Plus) en verstrekkingen kunnen innemen/uitgeven bij een functiewijziging via de workflow

door LauraGeerts (Bijgewerkt ‎03-01-2023 08:49 door LauraGeerts )
Status: Afgewezen

Issue 1:

In de verstrekkingen module is in een voorbereidings- of uitgifte taak alleen de naam van de medewerker en werknemersnummer te zien. Het is helaas niet mogelijk om net zoals bij Workflow Plus taken ook extra informatie toe te voegen, denk aan datum in dienst en een functietitel. Dit maakt dat de uitgever van de verstrekking niet voldoende informatie heeft om aan te slag te kunnen. We hebben het nu opgelost door (1) een voorbereidingstaak te maken. Als deze is afgerond, dan ontvangt (2) de uitgever een extra taak met de benodigde informatie (3) vervolgens kan de item worden uitgeven via een uitgifte taak. Dit zijn nu 3 taken, wat in principe in één uitgifte taak had gekund, mits de benodigde informatie in de uitgifte taak zichtbaar is.

 

Issue 2:

Daarnaast is het mogelijk om verstrekkingen per functie toe te wijzen. Dit gaat bij in- en uitdienst goed. Maar als iemand tussentijds van functie wisselt, dan is het niet mogelijk om via een workflow bepaalde verstrekkingen in te nemen en/of nieuwe verstrekkingen toe te wijzen. Je kunt alleen verstrekkingen toewijzen die horen bij de nieuwe functie nadat de ingangsdatum is ingegaan van de nieuwe functie (en de wens is dat dit uiteraard voor de ingangsdatum geregeld kan worden).

 

Issue 3:

We zouden in de workflow graag direct een "Bericht uitgegeven:" willen instellen. Echter is dit niet mogelijk als er geen uitgifte heeft plaatsgevonden. Ook hier moet je dus weer eerst een uitgifte taak instellen voordat je een bericht kan verzenden (weer een extra handeling!). Dit zien we ook graag anders.

2 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Afgewezen

Dit verzoek staat al enige tijd op het idee portaal en heeft niet veel Kudo's
Helaas zien we op dit moment geen plek op de Roadmap voor uw verzoek
Dit verzoek zal daarmee niet op de Roadmap worden opgenomen