Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

WAZO verlof over het jaar heen aanvragen

door Anonymous
Status: Realisatie waarschijnlijk

We zouden graag de mogelijkheid willen hebben om een verlofaanvraag (bijvoorbeeld WAZO/Zwangerschapsverlof) over het jaar heen in te dienen. Nu krijg de melding U mag alleen verzoeken indienen voor het getoonde kalenderjaar. In de praktijk moet je dan twee aanvragen indienen: één tot 31-12 en één vanaf 1-1. We zouden graag de aanvraag in één keer willen indienen, dus over de jaarwisseling heen. Dat scheelt weer een verlofaanvraag.  

4 Opmerkingen
Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous

Ter aanvulling op bovenstaand idee: het om de verlofaanvragen die je via de kalender indient. Volgens mij valt zwangerschapsverlof daar buiten en kun je die wel over het jaar heen aanvragen. Als je een melding doet over het jaar heen bij een aanvraag via de kalender krijg je de volgende melding: Er kunnen uitsluitend aanvragen worden gedaan voor het getoonde verlofjaar.

Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous
Status changed to:

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk