Mijn Communities
Help
Ingrid Witte
CONTRIBUTOR ***

saldo ouderschapsverlof bijhouden

door Ingrid Witte
Status: Bestaat al

Is het mogelijk om het saldo betaald en onbetaald ouderschapsverlof bij te houden in Visma.net.

Nu worden allerlei excellijsten bijgehouden, wat zonde is als je een mooi systeem hebt hiervoor.

 

WIj als werkgever dienen namelijk wel te kunnen aantonen hoeveel uur er nog over zijn, indien de medewerker de organisatie verlaat.

4 Opmerkingen
Jantien Nijland
CONTRIBUTOR **
door Jantien Nijland

Hallo Ingrid,

 

Wij zijn ook bezig om binnenkort een saldo betaald en onbetaald ouderschapsverlof in Visma bij te houden. Het is nog niet operationeel, maar het ziet er goed uit.  Een consultant heeft ons geholpen. Je kunt via Configuratie Regelingen een nieuw cumulatief aanmaken,  LC voor Beginsaldo aanmaken (toegekende ouderschapsverlofuren kunnen daarop worden ingevoerd) en deze koppelen aan het cumulatief.  De opgenomen ouderschapsverlofuren hierop per maand in mindering laten brengen.
Het zou handig zijn hiervoor een handleiding te hebben, zodat je het zelf kunt inrichten.  

ajonker
CONTRIBUTOR *
door ajonker

Wat fijn dat het wel mogelijk is, het zou idd fijn zijn als hier een handleiding voor online komt!

Nbastiaanse
CONTRIBUTOR ***
door Nbastiaanse

Wij hebben ouderschapsverlof als boekbaar verlof aangemaakt en doen een saldo toevoegen zodra het kind geboren is. Hierdoor wordt het beginsaldo direct afgeboekt bij opname en is relatief makkelijk in te richten.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Bestaat al

Zie aanvullende informatie in dit idee.

Tevens gaan we het komende jaar de Verlof module verbeteren ( dit is een vraag mbt Payroll waar al mogelijkheden voor zijn ) 

Voor het HRM gedeelte zal de eerste uitrol komend kwartaal plaatsvinden ( zie ook toelichting in de Release notes ) Tevens zal er een CES uitvraag gaan plaatsvinden om feedback op deze eerste oplevering op te halen en onze oplossing te verbeteren