Mijn Communities
Help
Nico vander Bent
CHAMPION ***

zoeken werknemer

door Nico vander Bent
Status: Gerealiseerd

ik ben bezig met een controle van de telefoonnummers van medewerkers. 

Bij het selecteren van een werknemer ''springt'' de cursor automatisch terug naar de 1e medewerker.

Het zou fijn zijn dat deze op de huidige medewerker blijft staan, Je moet dan weer helemaal naar de volgende medewerker in de lijst scrollen. Kan dit aangepast worden zodat je op de huidige geselecteerde medewerker blijft staan en sneller naar de volgende medewerker kan.

4 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

 Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

 

In de afgelopen  release hebben we functionaliteit opgeleverd mbt het makkelijk exporteren en importeren van de Telefoonlijst, daarvoor kun je makkelijker en sneller de Telefoonlijsten aanpassen

 

W

Nico vander Bent
CHAMPION ***
door Nico vander Bent

@Rene van Jole  dit geldt natuurlijk niet alleen voor de verwerking van telefoonnummers maar vooor alle tabbladen ( contracten etc)

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer VHNLB- 3266. Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Gerealiseerd

Dit is gerealiseerd in release 1.142.00