Mijn Communities
Help
Marjon Janssen
CHAMPION **

Proforma berekening kunnen maken voor betaald ouderschapsverlof

door Marjon Janssen
Status: Realisatie waarschijnlijk

We willen graag proforma berekeningen kunnen maken voor betaald ouderschapsverlof. Dat kan nu niet. Dat zou een pakket standaard moeten bieden om medewerkers te kunnen adviseren.

3 Opmerkingen
Ellen Renkema
CONTRIBUTOR **
door Ellen Renkema

Bekend probleem. Zo wilden wij voor een medewerker een berekening in september maken (terwijl de maand augustus nog niet afgesloten was). Dit lukt dus niet omdat de maand augustus niet afgesloten was. Dat is jammer. In 2018 konden we zelfs voor een heel jaar de salarisruns aanmaken. En waren deze ook zichtbaar in de salariswizard. Er is iets aangepast waardoor dit niet meer mogelijk is.

lauraholm
VISMA
door lauraholm
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee. Dit Idee heeft de status "In onderzoek" gekregen. Dit betekent dat we het idee op haalbaarheid en impact gaan toetsen. We kijken allereerst of het idee in één van de strategische thema's past.

We monitoren op basis van het aantal verkregen kudos of andere klanten dit ook een goed idee vinden. Bij weinig Kudo's is de kans heel groot dat het idee wordt afgewezen.

Het kan zijn dat een idee met weinig kudo's alsnog op de backlog wordt geplaatst de reden daarvoor kan zijn dat wij in de toekomst een bepaald thema willen verbeteren en daarmee past in de strategische plannen, of omdat het een Quick win is die we relatief eenvoudig kunnen realiseren.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Dit idee is op de backlog opgenomen onder nummer 5267