Mijn Communities
Help
Marianne Marsman
CHAMPION ***

correctie reisbeweging mogelijk maken bij kilometersdeclaraties

door Marianne Marsman (Bijgewerkt ‎18-10-2023 09:37 door Maarten VB VISMA )
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Wij gebruiken correctie reisbeweging ipv correctie woon-werk kilometers.

Als medewerkers eerst naar de werklocatie reizen en dan vanaf daar een dienstreis maken en vanaf die externe locatie weer naar het huisadres reizen zou er een halve reisbeweging gecorrigeerd moeten worden.

 

Deze optie graag toevoegen bij het configureren van declaraties: dat je dus de keuze hebt welke optie je wilt toepassen: correctie kilometers of correctie reisbewegingen.

 

De medewerker zou dan moeten kiezen uit correctie halve reisbeweging of hele reisbeweging.

3 Opmerkingen
Lieke Sterk Huis
ACTIVE CONTRIBUTOR *
door Lieke Sterk Huis

@Marianne Marsman, wij hebben onze medewerkers aangegeven dat ze dan ook de eerste reis dienen in te vullen (van woonadres naar werklocatie). Dus de volledige dag invullen als vanuit huis vertrokken wordt of vanuit dienstreis naar huis wordt gereden.

Marianne Marsman
CHAMPION ***
door Marianne Marsman

@Lieke Sterk Huis Dat voldoet voor ons niet.

 

Wij betalen 0.28 cent voor dienstreizen.

Medewerkers met een reisafstand <10 km enkele reis woon-werk krijgen bij ons geen vaste vergoeding woon-werk en krijgen voor de hele dienstreis dus 0.28 cent per kilometer en kunnen 1 reisbeweging minder uitruilen.

Medewerkers met een reisafstand van >= 10km enkele reis krijgen dan 0.09 cent per km extra voor 1 woon-werkreis tov correctie woon-werk kilometers.

 

 

door Bastiaan Friederichs
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

We hebben voor nu geen plannen om de correctie te wijzigen van afstand naar reisbewegingen, ik wijzig de status daarom naar Realisatie onwaarschijnlijk.