Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Per workflow afzender kunnen aanpassen in mails (SLSR-I-652)

door Anonymous
Status: Afgewezen

In Self service kun je automatische berichten sturen. Het mailadres van de afzender is altijd dezelfde zoals ingesteld in de instellingen in Self service. 

Als een medewerker een aanvraag doet voor een ICT product, bijvoorbeeld aan laptop, vraagt de medewerker dit aan via Self Service. Vanuit de aanvraag wordt er een mail verstuurd naar de afdeling automatisering. Van deze mail wordt een ticket aangemaakt welke wordt ingelezen in het ticketsysteem. De ticket staat daardoor op naam van noreply@youforce.com maar dit zouden we willen op naam van de aanvrager.

Ons verzoek is dus per workflow in te kunnen stellen wat de afzender is, het algemene afzender adres, of het adres van een specifieke rol.

2 Opmerkingen
Former Member
CHAMPION ***
door Former Member
Hartelijk dank voor je idee. Het toegekende nummer is: SLSR-I-652
door Remco te Ronde
Status changed to: Status: Afgewezen

Beste Anonymous,

 

Het versturen van mails van een andere afzender dan noreply@youforce.com wordt door steeds meer e-mail services gezien als ''spam'' (of spoofing). Het is dus onverstandig en onwenselijk om juist meer mogelijkheden te introduceren om een andere (fictieve) afzender te kunnen opgeven. Daarom zullen we dit idee niet gaan inwilligen.