Mijn Communities
Help
Former Member
CHAMPION ***

Workflow ondersteuning dossier connector (DOSS-I-2)

door Former Member
Status: Afgewezen

Middels de dossier connector is het mogelijk om vanuit een multifunctional een document aan een dossier toe te voegen. Graag zouden we hier een workflow aan koppelen die pas een upload naar het dossier uitvoert, nadat een (P&O) functionaris hier akkoord op gegeven heeft.

3 Opmerkingen
Former Member
CHAMPION ***
door Former Member

Personeelsdossier is een archief van documenten. Het is niet bedoeld als een workflowsysteem; dat is waar HR Self Service in principe voor bedoeld is. Daarmee zou dit idee vertaald kunnen worden naar de mogelijkheid om het scannen van een document de start te laten zijn van een workflow in HR Self Service, waarbij er een aantal acties kunnen worden uitgevoerd op basis van het soort document.

Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous

Helaas kun je vanuit de Dossier Connector niet kiezen c.q. autoriseren voor een opdrachtgevernummer. Daarbij zou het dus kunnen gebeuren dat het document van werknemer X per ongeluk bij werknemer Y van een totaal andere organisatie terecht komt. Dat is waarom we die mogelijkheid van een extra controlestap graag ingebouwd zouden zien. Of, maak de connector zo dat deze te autoriseren is per opdrachtgever.

door Remco te Ronde
Status changed to: Status: Afgewezen

Beste @Former Member,

 

Zoals je mogelijk hebt gelezen zijn we bezig met 'Youforce clean up ideeën'. Dit betekent dat we voor de oudere ideeën van Self Service bekijken of dit aansluit bij 'De weg naar innovatie'. Op basis van deze focus, in combinatie met de weinige stemmen/kudo's op dit idee hebben we de status gewijzigd naar 'afgewezen'.