avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Øreavrunding webfaktura

Status: Stem - Vi vurderer!

Er det mulig å få satt øreavrunding på webfaktura?

10 Kommentarer

Nei, det finnes ikke noe rutine for automatisk øreavrunding i WebFaktura. Men du kan jo taste inn manuelt det du vil at summen på hver linje skal være. 

 

CONTRIBUTOR *

Er dette med øreavrunding noe som står på planen for fremtiden?

Foreløpig har vi bestemt å ikke innføre det. Hvor viktig mener dere at det er i dag? Nå som alle fakturaer betales maskinelt spiller det vel ingen rolle? Er det ikke bare gammel tradisjon dette med øreavrunding? Tar gjerne imot innspill og motforestillinger 🙂

CONTRIBUTOR ***

Hei,

øreavrunding hadde vært kjekt!

Hvordan en faktura ser ut har noe med hvilket signal man ønsker å sende til sine kunder. Å ikke benytte øreavrunding kan oppfattes som smålig i enkelte bransjer/sammenhenger. Man skaper et mye mer profesjonelt inntrykk ved å benytte øreavrunding.

Vi tilbyr webfaktura til våre kunder. De reagerer på at det ikke er mulig å sette opp øreavrunding på sine fakturaer.

Dette er vel en smal sak for dere å fikse til neste oppdatering?

Takk for innspill. en smal sak er det ikke. Det er faktisk ganske komplisert, da utregninger foregår på mange steder samtidig, når man f. eks endrer et tall. Enn så lenge må man selv øreavrunde som en egen linje/produkt. Eventuelt øreavrunde hver linje ved å skrive inn totalsum.

 

Svein

Hei,

Vi har også kunder som ønsker seg øreavrunding i webfaktura, og som stadig påpeker at dette er en svakhet i systemet. Noen av disse er i bransjer som har mye privatkunder, og er opptatt både av at det skal være enkelt for kunden, og se profesjonelt ut.

Vi anbefaler eFaktura (faktura rett i nettbanken) for privatpersoner. Da blir øreavrunding mindre viktig.

Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!
 
PARTNER

Er også enig i at øreavrunding burde være på plass. Selv om man benytter B2B eller B2C, så har det noe med utseende på fakturaen å gjøre.

Kunne ha vært løst så enkelt som at man knytter det til et eget øreavrundingsprodukt (med tilhørende konto), men dette kan jo ikke gjøres manuelt..

CONTRIBUTOR *

Jeg savner også øreavrunding, når jeg sender faktura til privatkunder ser det ikke bra ut med urunde tall

Kommer dette snart?