Mine områder
Hjelp
Joakim B
PARTNER

Leverandørens fakturanummer i prosjektkortet

av Joakim B
Status: Implementert

I prosjektkortet hadde det gitt stor verdi om man kunne hentet inn felt for leverandørens fakturanummer i fanen for Inngående faktura. Flere brukere etterspør dette og undres hvorfor det ikke er mulig, når resten av fakturahode til tabellen APInvoice vises. 

 

Mvh 

Joakim Braunsek

8 Kommentarer
Karstein Opstad
CHAMPION ***
av Karstein Opstad

Enig.
Men det burde være mulig å hente inn og evt fjerne de feltene man ønsker i alle slike tabeller.
På samme måte som man kan når man lager eller editerer spørringer.

Tone73
CHAMPION ***
av Tone73

Helt enig, her burde det komme inn transaksjonslinjer på bilagsnivå og ikke på leverandørnivå så man kan hente fram info man ønsker. Som regel i dag så mottar man jo bare 1 faktura pr prosjekt og uansett om det er og blir mange linjer så ønsker man å se denne type info på linjenivå inne på fliken inngående faktura på prosjektet. Dette er noe både prosjektledere som da ikke har annen tilgang enn til prosjektet (de kan jo ikke pr i dag med sin bruker slå opp på inngående faktura, så da burde jo info om hvilken faktura nummer som er ført inn på prosjektet vises) og revisor etterspør hvorfor ikke mer info ligger her. Burde være muligheter for selv å velge hvilke felt man ønsker å ha inn på inngående faktura fliken på prosjektet. Eller hvordan er det tenkt man skal jobbe ifht til inngående fakturaer på prosjekter for å finne info?

av Runar_Gulbrandsen
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!
 
Tone73
CHAMPION ***
av Tone73

Dette er noe som bør prioriteres snart. Dette skaper enorm frustrasjon i hverdagen med å finne denne infoen som jeg mener enkelt kunne ha ligget framme synlig. Dere kan jo bare åpne opp for at vi som brukere skal få hente inn flere felt, blant annet fakturanummer. Eller er det mulig å få innspill på hvordan jeg skal jobbe på en annen måte for å få den infoen vi trenger?

Markus Wang
VISMA
av Markus Wang
Status changed to: Status: Akseptert - Ikke Planlagt
 
Tone73
CHAMPION ***
av Tone73

Kan noen da som jobber i visma og utvikler dette forklare hvordan denne prosjekt modulen er tenkt i visma og vi som brukere ikke skal måtte klikke mange, mange, mange, mange ganger for å finne info om hvilken fakturanummer som er ført mot dette prosjektet når vi står på inngående fakturaer. Eller har dere ikke skjønt hvordan dette foregår i praksis og prosjektleder må lete fram denne info når vi sitter og ser på prosjekter og skal finne hvilket fakturanummer fra en leverandør vi snakker om eller vi skal søke opp et fakturanummer som vi da vet er ført mot prosjektet men vi har over 20 fakturaer eller flere fakturaer fra samme leverandør...........................................?!?!?!?!?!?!??!?!??!?!?

Markus Wang
VISMA
av Markus Wang
Status changed to: Status: Implementert

Implementert i versjon 9.26 publisert 13.12.2022.

Kolonnen "Lev. fakturanr" er nå tilgjengelig under fanen Inng. fakturaer i skjermbildet Prosjekter (PM301000).

 

MarkusWang_0-1671023670984.png

 

Tone73
CHAMPION ***
av Tone73

Så bra, men må si det tok litt vel lang tid å få en sånn vesentlig informasjon fram i dette bildet, men den kom til slutt 🙂 Takk. 🙂

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"