avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Stig Torp
PARTNER

Logistikk: Rapport/Spørring som viser Pakke Hierarki med versjonsnr -" Expand Al"l knapp

av Stig Torp
Status: Stem - Vi vurderer!

Flere kunder ønsker å kunne velge en/flere Pakkeartikler og revisjonsnummer , og så se struktur-treet nedover (med antall tilgjengelig av hver subkomponent om mulig)

 

Årsaken til at dette ønskes er at kundene ikke i dag kan se enkelt hva en pakke faktisk består av nedover i strukturene, eller hvilken versjon av under-strukturen som gjelder.

Når kundene heller ikke kan se om komponentene er strukturer verken i IN307000 (pakkemontering) eller i IN209500 (Spesifikasjon for pakkemontering) , har de store vanskeligheter med å finne nederste nivå og så begynne å pakke seg oppover til sluttproduktet. for så å kunne fakturere.

Kundene ønsker å kunne velge et strukturprodukt og revisjonfor så kunne trykke på "Expand all" for å se produkter og komponenter som er pakker inkl. versjoner

 

- (Salgsordrebildet funksjonen er dessverre ikke brukbar her- da du bare kan pakke på første nivå og ikke egentlig har noe oversikt)

2 Kommentarer
Anders Meyer
PARTNER
av Anders Meyer

Dette er viktig, kanskje avgjørende, for kunder med strukturvarer. Logistics er i ferd med å bli et godt logistikkverktøy, men dette er en av de tingene en kunde med strukturvarer trenger for å ha tilstrekkelig oversikt (!)

hannelv
VISMA
av hannelv
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!