avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"

Velge firma før klient lastes

Status: Prioriteres ikke

Det hadde vært ønskelig om vi kunne hatt muligheten til å velge hvilket firma den skal laste når en går inn på Financials i ODP. For brukere som har tilgang til flere klienter går det unødvendig lang tid å komme inn på ønsket klient dersom den skal laste inn den du var sist inne på først.

 

Dette gjelder jo bare en andel av alle brukere. Men kanskje det skulle vært et parameter i dine personlige settings som fortalte om systemet skal laste sist brukte klient i Visma.net Financials eller ikke.

2 Kommentarer
VISMA
Status changed to: Status: Prioriteres ikke

Det jobbes med å få ned tiden det tar å "logge inn" i "Finaincials". Dersom vi fokuserer på dette - mener jeg at dette ønsket ikke er viktig, Ønsket er vel  mer en konsekvens at det i dag tar litt lang tid å logge seg inn. 

I nordic cool design guide som vi bruker for alle visma.net tjenester , så velges klient/firma kontekst i høyre hjørne ( og dette er resultat av brukeruindersøkelser som er gjort av UX ekperter hos oss). 

Hvis mange er uenige med våre UX ekperter, så kommenter kort på saken, og får vi mange nok kommentarer så vurderer vi seff på nytt. 

CHAMPION *

Vår utfordring er at vi veksler mellom firmaer vi opererer i. Og når jeg står i et firma, velger det andre firma,  så venter jeg  - og så kommer det FØRSTE firmaet opp igjen. Så må jeg inn å velge det andre firmaet en gang til - og så kommer jeg inn i det andre firmaet.  Det er litt tungvindt.