lai iegūtu personalizētu skatu.
lai iegūtu personalizētu skatu.
1.Veiktas izmaiņas lietotāju pievienošanas logā – turpmāk vairs netiks attēlotas izvēlnes "Importēt" un "Pievienot", kas nodrošināja iespēju pievienot lietotājus, importējot ar .CSV datni, vai manuāli pa vienam lietotājam. Lietotāju pievienošana turpmāk veicama, izmantojot tikai iespēju importēt lietotājus "No Horizon".
2.Nodrošināta iespēja atkārtoti augšupielādēt pielikumus ar identiskiem nosaukumiem pēc to dzēšanas no pieteikuma formas.
3.Novērsta problēma, kuras dēļ kāda no HoP lietotnēm vai paziņojumu sadaļa reizēm nereaģēja uz klikšķiem uzreiz pēc lietotāja autorizācijas. Lietotnes tagad ielādējas korekti un ir pieejamas uzreiz.
Personāls
Lai uzlabotu navigācijas iespējas ir izveidota jauna lietotne "Mani dati". Tā apvieno līdzšinējās sadaļas "Mani dati", "Darba dati" un "Mani rīkojumi un vienošanās". Līdz ar šīs jaunās lietotnes ieviešanu, minētās sadaļas tiek izņemtas no labās puses izvēlnes.
Esmu iepazinies
Uzlabota elektroniskā paraksta iestatījumu pārbaude - lietotāji ar lomām Pārvaldnieks un Firmas pārvaldnieks to var veikt arī gadījumos, kad nav piešķirtas tiesības uz moduli “Esmu iepazinies” un nav piešķirtas lomas “Esmu iepazinies” pārvaldnieks vai administrators.
Rīkojumi un vienošanās
Lai uzlabotu navigācijas iespējas, ir izveidota jauna lietotne “Rīkojumi un vienošanās”. Tā ir pieejama struktūrvienību vadītājiem, kuriem ir piešķirts modulis “Rīkojumi” un tiesības piekļūt lietotnei “Rīkojumi”. Turpmāk iespēja apskatīt rīkojumus un vienošanās par sevi ir pieejama lietotnē “Mani dati”.
Mācību pieteikumi
Nodrošināts, ka veidojot jaunu pieteikumu, pieteikuma veida izvēles modālajā logā, iekšējie un ārējie mācību pieteikumi tiek attēloti atbilstoši Horizon dokumentu tipu secībai. Veidojot jaunu rīkojumu vai vienošanās, to veidi modālajā logā tiek attēloti atbilstoši Horizon dokumentu tipu secībai, ievērojot dokumentu pamatveidu kārtību - Rīkojums, Rīkojums ar personu sarakstu, Rīkojums par atbrīvošanu, Vienošanās, Vienošanās par atbrīvošanu.
Komandējumi
Veikti uzlabojumi komandējumu atskaites pievienoto failu un lietderības atskaites atainojumam mobilajā skatā.
Elektroniskā inventarizācija
1.Lai veicinātu rūpīgāku materiālo resursu pārbaudi, turpmāk inventarizācijas apliecinājumā lietotājam būs aktīvi jāatzīmē katra resursa statuss. Atšķirībā no iepriekšējās kārtības, statusa izvēle vairs nebūs aizpildīta noklusēti – darbiniekam katram resursam būs manuāli jānorāda, vai tas ir vai nav lietošanā, tādējādi samazinot formālu apstiprinājumu risku.
2.Lai nodrošinātu precīzāku informācijas attēlošanu materiālo resursu inventarizācijā ar apliecinājumu, turpmāk HoP iestatījumos iespējams konfigurēt apliecinājuma formas tekstu. Ja organizācija inventarizē visus personai lietošanā izsniegtos resursus (ne tikai attālinātos), iestatījumos var atslēgt vārda "attālināti" attēlošanu, padarot procesu saprotamāku darbiniekiem.
Rēķini
1.Rēķinu saraksta izskatā turpmāk būs iespējams izlikt kolonnu Projekta kods, kurā tiks attēlotas rēķinu projekta koda vērtības.
2.Ja Rēķinu sarakstā bija neliels ierakstu skaits, kolonnā “Statusi” lejupkrītošajā izvēlnē netika attēloti visi pieejamie statusi. Pēc labojuma kolonnā “Statusi” lejupkrītošajā izvēlnē vienmēr tiek attēloti visi pieejamie statusi, neatkarīgi no ierakstu skaita Rēķinu sarakstā.
3.Novērsta problēma, kuras dēļ, ģenerējot gala dokumentu Horizon, HOP sistēmā laukā “Pamatojums” netika saglabāti rindu pārtraukumi (ENTER simboli), kā rezultātā teksts tika attēlots vienā rindā. Tagad laukā “Pamatojums” tiek korekti ņemti vērā ENTER simboli - pamatojums tiek sadalīts pa rindām un attēlots tā, kā tas tika ievadīts dokumenta izveides brīdī - gan pēc nosūtīšanas saskaņošanai, gan pēc gala dokumenta ģenerēšanas.
Materiālie resursi
1.Materiālo resursu pamatlīdzekļu un inventāra pieteikumu saskaņošanas laikā turpmāk atkal būs iespējams atvērt pievienoto failu uz apskati.
2.Vairāku nodokļu maksātāju režīmā materiālo resursu pieteikumus turpmāk būs iespējams iesniegt, ja pieteicēja personas tiesisko attiecību iestāde nesakrīt ar Horizon atbildīgā iestādi.
3.Novērsta kļūda, kad atsevišķos gadījumos netika izgūts materiālo resursu saraksts.
4.Materiālo resursu iekšējās kustības pieteikumos jaunā atbildīgā vai lietotāja izvēlne papildināta ar Horizon atbildīgās personas pirmās finanšu dimensijas - struktūrvienības kodu un nosaukumu.
5.Inventāru, kam ir uzģenerēta norakstīšanas pavadzīme sagataves statusā, turpmāk nebūs iespējams atkārtoti iekļaut jaunā pieteikumā.
Krājumu norakstīšana
Krājumu norakstīšanas pieteikumā turpmāk būs iespējams iekļaut atlikumus, kas pieejami norakstīšanai uz pieteikumā norādītā perioda beigu datumu.
|
Horizon savietojamībai ieteicamie laidieni |
|
|
670. versija |
675. versija |
|
Jaunākais vai sākot ar 670.2. |
Jaunākais vai sākot ar 675.2. |
Kā saņemt versiju?
Mākoņpakalpojuma klientiem jau ir pieejama jaunākā versija. Ja neesat mākoņpakalpojuma klients, tad Hop versijas iespējams lejupielādēt šeit.
Kur var uzzināt par attīstības plāniem?
Lai pievienotu šeit komentāru, jābūt reģistrētam lietotājam. Ja esi jau reģistrējies, lūdzu, pieraksties. Ja neesi vēl reģistrējies - reģistrējies un pieraksties!
Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!
Sīkāk par abonēšanas iespējāmSporta iela 11, Rīga, LV-1013
Visma birojs: +371 67116211
Horizon atbalsts: +371 67116299
E-pasts: [email protected]