Lai iepazītos ar pēdējā ceturkšņa jaunumiem mūsu produktos Horizon, HoP un Numo, 18. decembrī plkst. 10.00 aicinām uz videosemināru, kurā pastāstīsim par galvenajām aktualitātēm un nākotnes attīstības plāniem.
Reģistrācija »
Platforma
- Uzstādījumi: lai uzlabotu Esmu iepazinies elektroniskā paraksta konfigurācijas pārskatāmību un lietošanas drošību, servisa saite un elektroniskā paraksta lietotājvārds, kā arī poga “Pārbaudīt pieslēgumu” ir pieejami uzreiz uzstādījumu sarakstā. Tādējādi vairs nav nepieciešams spiest pogu “Mainīt lietotāju”, lai pārbaudītu pieslēgumu. Zem šīs pogas tagad atrodas tikai lietotāja maiņas iespēja.
- Instalāciju (on-prem) klientiem pievienota jauna iespēja, kas atļauj mainīt log līmeni ierakstiem, kas tiek rakstīti aplikācijas konsolē. Izveidots jauns konfigurācijas parametrs "LogConsoleMinLevel", iespējamās vērtības: "Trace", "Debug", "Info", "Warn", "Error", "Fatal". Konfigurācijas parametrs atļauj mainīt konsoles logu saturu, balstoties uz log level, piemēram, ja norādīts "Info", tad konsolē tiks drukāti log ieraksti ar līmeni "Info" vai augstāku ("Warn", "Error", "Fatal").
- Atjaunota saite uz aktuālo Privātuma atrunu lietotāja izvēlētajā valodā (latviešu vai angļu valodā).
Personāls
- Brīvās formas pieteikumi: Brīvās formas pieteikumos ir atjaunota iespēja izmantot tukšu saskaņošanas lomu. Ja konkrētajā etapā saskaņotājs nav piešķirts, un ir atzīmēta rūtiņa “Ļaut mainīt saskaņotāju”, pieteikuma aizpildīšanas laikā tiek atvērts nākamā saskaņotāja izvēles logs.
- Mani dati, Mani darbinieki, Darba dati:
- Lietotnēs "Mani dati" un “Mani darbinieki” - "Pamatdati" sadaļā "Izglītības dokumenti" tagad ir iespējams apskatīt Horizon sistēmā pievienoto izglītības dokumentu kopijas.
- Lietotāju ērtībai, lietotnē "Darba dati" tiesisko attiecību informācija ir papildināta ar līguma termiņa datumu. Termiņa datums tiek attēlots, ja tāds ir ievadīts Horizon.
- Mācību pieteikumi:
- Lai novērstu neprecizitātes mācību kursa ilguma datu ievadē un atvieglotu darbu lietotājiem, lauks "Ilgums (stundās)" ir aizstāts ar diviem atsevišķiem laukiem: "Stundas" un "Minūtes".
- Obligātie lauki tagad ir skaidri atzīmēti, un lietotājs vairs nevar pāriet uz nākamo skatu, pirms tie nav aizpildīti.
- Rīkojumi un vienošanās: Rīkojumos un vienošanās ar statusu “Apstiprināts” vai “Slēgts” turpmāk tiks attēlots lauks “Reģistrācijas datums”.
Papildiespējas Personāls+
Esmu iepazinies
- Ar Mednis starpversiju 2025.10.03 lietotājiem ar lomu “Pārvaldnieks” vai “Firmas pārvaldnieks” vairs nav pieejama notikumu pārvaldīšana modulī “Esmu iepazinies”.
Elektroniskā inventarizācija
- Materiālo resursu inventarizācijas apliecinājumu uzdevumos veikti uzlabojumi jaunu materiālo resursu pievienošanas funkcionalitātē. Turpmāk ievadītā rinda vairs nebūs jāakceptē, bet tā tiks akceptētai ar nākošo darbību, kas tiks veikta.
- Lietotājs varēs saņemt elektroniskās inventarizācijas aktīvos uzdevumus, neatkarīgi no lietotājam piešķirtajiem moduļiem.
Papildiespējas Grāmatvedība+
Rēķini
- Turpmāk rēķinā teksta un atlaides un pieskaitījumu rindās būs iespēja izvēlēties tikai aktīvas mērvienības. Izmaiņas pieejamas, sākot no Horizon 670.2. versijas.
Materiālie resursi
- Materiālo resursu pieteikumu saskaņošanas laikā turpmāk būs iespēja veidot papilduzdevumus. Sākot no Horizon 670.2 versijas.
- Pamatlīdzekļu un inventāra izmaiņu pieteikumu detalizācijā pieteicējs varēs redzēt pievienotos pielikumus.
- Turpmāk saskaņojot krājumu norakstīšanas pieteikumu varēs pievienot pielikumus.
- Ja pieteikumu saskaņos aizvietotājs, tad krājumu pieteikumu uzdevumu sarakstā parādīsies "Saskaņoju, aizvietojot: [Vārds, Uzvārds]". Tādējādi tiks novērsti pārpratumi un nodrošināta vienota pieeja ar citiem moduļiem.
|
Horizon savietojamībai ieteicamie laidieni
|
|
665. versija
|
670. versija
|
|
Jaunākais vai sākot ar
665.3.
|
Jaunākais vai sākot ar
670.2.
|
Kā saņemt versiju?
Mākoņpakalpojuma klientiem jau ir pieejama jaunākā versija. Ja neesat mākoņpakalpojuma klients, tad Hop versijas iespējams lejupielādēt šeit.
Kur var uzzināt par attīstības plāniem?
Lai savlaicīgi uzzinātu par plānotajām izstrādēm un iesaistītos produkta attīstībā ar savu balsi un komentāriem, aicinām apskatīt attīstības ceļa karti!
Horizon un HoP attīstības ceļa karte >>