Minun alueeni
Apu

Liitteen lisääminen laskulle

12-04-2022 10:28 (Päivitetty 27-04-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 909 Näytöt

Saat lisättyä laskulle liitteen laskun kirjauksessa Liitteet-kohdassa. Liitteen voi valita tiedostosta tai raahata sille varattuun tilaan.

liitteen lisääminen.jpg
 
Liitteitä voi lisätä useamman kerrallaan, tai yksitellen. Liitteitä voi lisätä luonnoksena olevalle laskulle, sekä avoimena olevalle tulostetulle laskulle. Jo lähetetylle laskulle liitteiden lisääminen ei ole mahdollista.
 
Liitteiden maksimimäärä on 9 kappaletta. 

Liitteen nimessä saa olla vain kirjaimet a-z, numerot 1-9, sekä merkit . ja _ eli tiedoston nimessä ei saa esiintyä välilyöntejä, erikoismerkkejä, eikä kirjaimia å,ä,ö. Tiedostonimen pituus saa olla max 50 merkkiä. Tarvittaessa ohjelma muuttaa lisätyn liitteen nimen sallittuun muotoon. Mikäli nimessä on esimerkiksi ä-kirjain, ohjelma muuttaa sen a:ksi. 

Tiedoston maksimikoko on 10 MB.

Sallitut tiedostomuodot ovat *.pdf; *.doc; *.xls; *.tif; *.jpg; *.gif; *.txt; *.xsl; *.html; *.htm.

 

liite laskuhallinnassa.jpg

 

Laskulle lisätyt liitteet ovat nähtävissä laskuhallinnassa laskun tiedoissa Liitteet-välilehdellä. Liitteet on mahdollista myös ladata myöhemmin uudelleen tarkasteltavaksi.

Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!