Minun alueeni
Apu
OoOo
CONTRIBUTOR ***

Kehitysehdotuksia raportointiin

tekijä OoOo (Päivitetty ‎30-11-2023 10:08 tekijä OoOo )
 • Suoritukset -raportissa olisi hyvä näkyä kokonaissumma (Alv%, Netto, Alv, Brutto) valitulta aikaväliltä, samaan tapaan kuin avoimissa laskuissa ja myyntilaskuissa.
 • Pdf -raportit kaipaa samaa kunnollista pdf:ää kuin itse laskutkin. Onkohan tämä asia edennyt mihinkään tässä vajaan kolmen vuoden aikana?
  https://community.visma.com/t5/Keskustelut-aiheesta/Verkkolaskujen-lasku-pdf-onkin-vain-kuva/m-p/538...
 • Raportit hyvä saada Excel- tai CSV-muodossa, jolloin niiden hyödyntäminen laskentaan olisi mahdollista.
 • Kaipaisin raportteihin myös mahdollisuutta ryhmittää tiedot asiakkaittain niin, että raportilta näkisi suoraan välisummat kullekin asiakkaalle valitulla aikavälillä. Yksinkertaistettu esimerkki:

  Myyntilaskut 1.10.2023-31.10.2023

  LaskunroTilaAsiakasSumma
  1MaksettuAsiakas A100,00
  3AvoinAsiakas A150,00
    Yht.250,00

  LaskunroTilaAsiakasSumma
  2MaksettuAsiakas B50,00
  4AvoinAsiakas B250,00
    Yht.300,00

  Yht. 550,00
1 VASTAUS1

tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei!

Pahoittelut vastauksen viivästymisestä! Arvostamme palautettasi, sillä se auttaa meitä parantamaan tuotettamme vastaamaan paremmin käyttäjiemme tarpeita.

 

Kehitystiimimme työskentelee aktiivisesti parannuksien ja päivitysten parissa, ja olemme huomioineet lisäraportointipyyntösi. Vaikka ymmärrämme ehdottamamiesi ominaisuuksien tärkeyden, en valitettavasti voi suoraan luvata onko/milloin ne olisivat saatavilla.

 

Kehityssuunnitelmamme on huolellisesti suunniteltu vastaamaan erilaisiin käyttäjien tarpeisiin ja järjestelmävaatimuksiin, ja arvioimme ja priorisoimme jatkuvasti ominaisuuspyyntöjä useiden tekijöiden perusteella, mukaan lukien käyttäjien kysyntä ja yleinen tuotestrategia.


Harkitsemme näitä tulevissa suunnitelmissamme. Sillä välin, jos sinulla on näihin raportteihin liittyen lisätietoja tai muita erityisvaatimuksia, kuulemme niistä mielellämme. Havaintosi ovat arvokkaita, kun jatkamme ohjelmistomme parantamista.

Aurinkoista talven jatkoa! 🙂

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!