peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Ongelmakohtia uudessa verkkolaskut.fi -palvelussa

- Kun teen laskua, ja syötän jotain tekstiä nimikeriville, niin se vaatii entterin painamisen, että kirjoitettu teksti tallentuu ko. riville. Tämä on erittäin ärsyttävää! Vanhassa riitti tabin painaminen. Entterin pakkopainaminen pois, kiitos. Sama vika myös muissakin kentissä, esim. asiakkaan valitseminen, klikkaan ko. kenttää, kirjoitan pari kirjainta, valitsen nuolinäppäimillä asiakkaan, sitten tab. Ja kaikki häviää. 😞 😞

- Miksei asiakasta voi valita hiirellä rullaamalla listasta?

- Yksikkö; miksei voi itse kirjoittaa vapaavalintaista tekstiä, vaan pitää valita joku listalta joka ei sovi lainkaan laskutettavaan juttuun. Esim. 5 työpäivää. Ei onnistu. 

- Ja sama kuin toisessa keskustelussa mainittu, eli laskutusriviin liittyvä lisätieto-kenttä (tuotteen kuvaus), miksi se on piilotettu sinisen kolmipistepainikkeen taakse? Turhaan.

- Tilausnumero-kenttään kirjoitettu teksti ei näy "laskun kuvassa", niin jää epäselvyys että tallentuuko se tilausnumero mihinkään??

 

Tässä nyt näitä muutamia kohtia nyt alkuun. Pyytäisin korjaamaan nämä asap, kiitos.

 

 

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Ongelmakohtia uudessa verkkolaskut.fi -palvelussa

Hei!

 

Olen välittänyt toiveen enterin painamiseen liittyen eteenpäin, samoin asiakaslistan selaamisesta rullaamalla. Asiakaslistaa saa selattua nuolinäppäimillä, ja kun asiakkaan nimeä alkaa kirjoittaa, ohjelma etsii asiakkaan. Myös toive tuotteen kuvaus-kentän näkymisestä heti rivejä lisätessä on viety eteenpäin. Valitettavasti en suoraan voi luvata näiden toteutumista tai aikataulua.

 

EU:n verkkolaskudirektiivissä on määritetty, että tuotteiden yksiköt pitää seurata heidän määrittämää koodausta jolla tavoitellaan suurempaa automaatioastetta niin kuin yleisesti tulevaisuudessa. Tämän myötä tuoteyksiköt eivät ole enää vapaasti valittavissa. Koska yksiköitä on listattu EU-direktiivissä useita satoja, ihan kaikkia ei ohjelmaan ole lisätty, jotta käytettävyys ei kärsisi. Voimme toki katsoa yksiköiden lisäystä aina tarpeen ilmaantuessa.

 

Tilausnumero-kenttään syötetty tieto välittyy laskutulosteelle kyllä. Esikatselunäkymä ja lopullinen laskutuloste eivät vielä täysin vastaa toisiaan. Näitä tullaan kuitenkin työstämään, ja tavoittena on saada uudistuneesta palvelusta entistäkin parempi.

 

Otamme mielellämme vastaan palautetta ohjelman käytöstä, jotta pystymme kehittämään ohjelmaa jatkossakin ja saamaan käyttäjäkokemuksen entistäkin paremmaksi. Kiitos palautteesta, ja aurinkoista syksyä!