Mijn Communities
Help

Update PUO Capgemini - UPA aangiften BPF Detailhandel.

door JH_Luijten

Beste klanten,

 

Onderstaande update hebben wij van pensioenuitvoerder Capgemini ontvangen.

 

Voor meer informatie en/ of klachten omtrent de verwerking van uw Uniforme Pensioenaangiften verwijzen wij u door naar uw pensioenfonds.

 

- - - - - - - - - -

 

Beste relatie,

 

Afgelopen week informeerden we je over het tijdelijk uitzetten van onze UPA-queue. Helaas is het ook komende week nodig onze UPA-verwerking tijdelijk te onderbreken. In deze e-mail lees je daar meer over

 

UPA-verwerking tot en met maandag 12 december on hold

Dit weekend onderbreken we onze UPA-verwerking voor onderhoudswerkzaamheden en geplande voorbreidingen op de komende facturatieronde. We verwachten deze werkzaamheden uiterlijk maandag 12 december af te ronden. Daarna  verwachten we onze UPA-verwerking weer te hervatten. Voor berichten die we gedurende deze periode ontvangen geven we een ontvangstbevestiging af, de tweede response volgt nadat we onze berichtenverwerking voor deze inzendingen hervatten.

 

UPA-verwerking vanaf dinsdag opnieuw tijdelijk onderbroken

Zowel op dinsdag 13 als woensdag 14 december zullen we onze UPA-verwerking opnieuw incidenteel stilleggen in verband met onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Zodra daar tussentijds mogelijkheid voor is, zal de UPA-verwerking worden hervat.

 

Komende week meer informatie

Afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden die voor komende week zijn ingepland wordt gedurende de loop van week bepaald in hoeverre we onze UPA-verwerking weer volledig kunnen hervatten. Zodra er voortgang te melden is informeren we jullie hierover.

 

Onze excuses voor deze verstoring in dit proces

We zijn op de hoogte van de impact hiervan op jullie processen. We doen daarom het uiterste om de overlast tot een minimum te bepreken.

 

Dank voor jullie begrip.