Mijn Communities
Help

Inloggen Mijn Support (4me) via Mijn Visma Raet

door Henk Hesseling

Eerder hebben we je geïnformeerd over ons serviceportaal Mijn Visma Raet en de nieuwe manier van inloggen op Mijn Support (4me) voor het registreren en bekijken van aanvragen. Via deze e-mail willen je graag nogmaals wijzen op de manier van inloggen. Indien je al op deze manier inlogt, is er geen actie nodig.

 

Inloggen Mijn Visma Raet

Je logt als volgt in op Mijn Visma Raet:

HenkHesseling_0-1669732520686.png

 

Eerste keer inloggen

Log je voor de eerste keer in? Klik dan op de optie ‘Wachtwoord vergeten?’. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord in te stellen. Deze link is 24 uur geldig. Is de termijn van 24 uur verstreken? Gebruik dan opnieuw de optie ‘Wachtwoord vergeten?’.

 

HR & Payroll Support

Afgelopen week heeft er groot onderhoud op ons Service Management Systeem (4me) plaatsgevonden. Hiermee is de HR & Payroll Support tegel op de Youforce-startpagina definitief komen te vervallen. Vanaf heden kun je alleen via Mijn Support binnen Mijn Visma Raet aanvragen indienen en/of bekijken.

 

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over Mijn Visma Raet of Mijn Support?

Instructies, kennisartikelen en een Quick reference Card vindt je op onze Community.

 

Mocht je problemen ervaren met het inloggen op basis van bovenstaande informatie, neem dan contact op met het Service Center via 088 230 2727.

 

18 Opmerkingen